Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ασυγκίνητο το «τέρας» σκότωσε και τεμάχισε το παιδί του-Bίντεο

                                           
Η ανθρωποκτονία τελέστηκε 8-9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα από τον 27χρονο βιολογικό της πατέρα, που βρισκόταν σε «ήρεμη ψυχική κατάσταση» - Φρόντισε επιμελώς να εξαφανίσει όλα τα ίχνη και να μην βρεθεί το πτώμα ποτέ - Αφού την σκότωσε, πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της
Στην αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος πατέρας της μικρής Αννυ προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στις 8 ή 9 Απριλίου, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας της μικρής, με επιμέλεια φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα της κόρης του, ενώ καθάρισε επιμελώς όλα τα ίχνη. Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ αποκάλυψε ότι φρόντισε να αφήσει τα τμήματα του κορμιού του παιδιού του σε τέτοια σημεία και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν.

Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης σήμερα ότι η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο πατέρας του παιδιού της.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Αννυ έφυγε για τη Γερμανία, το παιδί έμεινε με την γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες. Ακολούθως όμως και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε και όπου λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, ο άντρας πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ