Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ξήλωσαν την παιδική χαρά για..κλάματα στις Θεσπιές-φωτο

                                              
Συνεργείο  του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων ξήλωσε σήμερα το πρωί την επικίνδυνη παιδική χαρά  των Θεσπιών.Το Permissospress μετά απο καταγγελίες γονιών δημοσιοποίησε πριν λίγες μέρες τις απαράδεκτες εικόνες απο την παιδική χαρά(Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση)
Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων μας ενημέρωσε σήμερα με δελτίο τύπου ότι υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας 700 Θεσπιέων και σύγχρονης παιδικής χαράς.
 Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 700 ΘΕΣΠΙΕΩΝ»

Υπογράφτηκε σήμερα 12-5-2015 η σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας 700 Θεσπιέων, στην Τ.Κ Θεσπιών του Δήμου μας, μεταξύ του Δημάρχου Γεωργίου Π. Ντασιώτη και της κοινοπραξίας « ΣΤΑΙΚΟΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ».

Το έργο κρίθηκε απολύτως αναγκαίο από τη Δημοτική Αρχή, η οποία εκπόνησε την σχετική μελέτη και το ενέταξε στο πρόγραμμα LIDER , δεδομένου ότι η τ.κ. Θεσπιών δεν διαθέτει πλατεία.

Η ανάπλαση θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ο χώρος εκτός της Πλατείας θα αποκτήσει και σύγχρονη παιδική χαρά.

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου στις Θεσπιές  δημιουργούνται δύο κοινόχρηστοι χώροι αναψυχής για κάθε ηλικία, χώροι που θα πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας.
Πραγματικά ένα σημαντικό έργο για τις Θεσπιές.

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΔΩ

14 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΗΚΕ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΣΩΛΙΝΑΡΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι αλλα λογια σας βαρεθηκαμε πεντε χρονια τωρα αυτα που λετε καντετα πραξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε ξαναειδατε ρε κουτουρουδες ρημοκαστραιοι τοσσα έργα στο χωριο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαλε και το μονοπατι του πανω με κατω μαχαλα η εργαρα καντε και κανενα εργο σε αλο χωριο εμεις ειμαστε πληροις

      Διαγραφή
  4. Διαβάζω στη σύμβαση ότι δεν αλλάζουν απλά τα όργανα μιας παιδικής χαράς, αλλα κατασκευάζεται μια πλατεια και μια συγχρονη παιδική Χαρά σε ενα χωριο που δεν έχει. Έχει εναν καλο προϋπολογισμό που μπορει να μετατρέψει σε αξιοπρεπή πλατεια το χωράφι που κάποιοι είχαν το θράσος να το ονομάζουν πλατεια 700 Θεσπιεων,χωρίς να ντρέπονται που ηταν χωράφι. Για να γινει ενα χωράφι πλατεια και παιδική Χαρά,θέλει μελέτες ,εγκρίσεις κτλ και φυσικά να βρεις λεφτά σε εποχή που δεν ξέρουμε τι ξημερώνει. Όλα αυτα έγιναν και κάποιοι εξυπνακιδες,αλλου για αλλου,εδω μεσα,αντί να τα χωνουν στους φωστήρες που εδω και 100 χρόνια που ηταν κοινότητα και δήμος οι Θεσπιες διοικήσαν και δεν κατάφεραν να φτιάξουν μια πλατεια που όλα τα χωριά έφτιαξαν,Τα χωνουν σ αυτούς που αμέσως μόλις ανέλαβαν ξεκίνησαν τη διαδικασία (διαβάζω στη σύμβαση ότι η μελέτη παραδόθηκε το 2013). Νομίζω ότι όσοι δεν το βλέπουν αυτο ή πρώτη φορα πατάνε σε αυτο το χωριο ή απλώς έχουν παρωπίδες. Όπως και να ειναι πάντως,οι Θεσπιες για πρώτη φορα στην ιστορία τους θα αποκτήσουν πλατεια και αυτο θα το δουν και οι παραπάνω απαιτητικοι και ανυπομονοι χωριανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μοη μαναριζα το διαβασες ολο ωραια αναλισι πρεπει να εχεις τελιωσει ανωτατη εμπορικι μοη να σε ρωτησω κατι εγω δε ξερω γραματα αλα εκει που λες η μελετη τελιοσε το 2013 σε χελονα το ειχες δεσει κ εκανε διο χρονια ναρθει και βρικατε αμεσως λεφτα μοη πωπω που εισαι να ερθω να παρω και εγω το κατιτις μου. μια απαιτιτικι και ανυπομονη ρημοκαστρεα

      Διαγραφή
    2. Τφλτυρα μοη βιτς

      Διαγραφή
  5. το εργο ειναι ενταγμενο σε προγραμμα και δεν βρεθηκαν τωρα τα λεφτα. νομιζω η γραφειοκρατια καθυστερει παντα τα εργα! εφοσον η μελετη εγινε το 2013 σημαινει οτι καποιοι προννόησαν αγαπητοι ρημοκαστρέοι! δεν εκαναν σημερα τη μελέτη που καποιοι παραπονιούνται για την παιδική χαρα! Αν ξεκινουσε τωρα η μελετη το εργο θα γινόταν σε τουλάχιστον ενα χρονο απο τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε κασκαβελιοτη εσυ το υπογραψες.λυσε τα σοβαρα προβληματα που εχουν διμιουργηθει στο χωριο σου και τα ξεπερνας επιδερμικα, ασε μας εμας θα τα λισουμε μονοι μας κατι θα τσιμπισεις παλι απο το δημο

      Διαγραφή
  6. 'οχι και λεονταρίτης ο συντάκτης του σχολίου
    ο number two του δήμου είναι
    ΄οπως ο αυτός ειναι ο δημιουργός του σχόλιου Ανώνυμος14 Μαΐου 2015 - 1:13 π.μ.
    περαστικά σας μάθαμε πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουδείς ασφαλεστερος εχθρός απο τον ευργετηθεντα αχαριστο. Να το θυμάσαι Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ