Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Εκδηλώσεις από 19 έως 21 Ιουνίου στη Λιβαδειά


Κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21 Ιουνίου 2015 στην πόλη της Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Εορτασμός Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής
Στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής θα πραγματοποιηθούν :
•    Προβολή μουσικών ντοκιμαντέρ από την Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, στον πεζόδρομο Ορφέως (πλησίον του cafe Αστραδενή) την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 21:00
•    Μουσική εκδήλωση από Τοπικά Συγκροτήματα στον πεζόδρομο Ορφέως (πλησίον του cafe Αστραδενή)  το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 21:00.
•    Μουσική εκδήλωση από το Τροφώνειο Ωδείο με κινηματογραφικές επιτυχίες στον πεζόδρομο Ορφέως (πλησίον του cafe Αστραδενή) την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Διεξαγωγή open αγώνα κατάβασης ορεινής ποδηλασίας (downhill)
•    Διεξαγωγή αγώνα κατάβασης ορεινής ποδηλασίας, ο οποίος συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λεβαδέων, τον Π.Α.Ο. “ΦΟΙΝΙΚΑΣ” και την ποδηλατική ομάδα “All Terrain”, στην περιοχή δάσος Προφήτη Ηλία, την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 11:00.
•    Απονομή επάθλων στο χώρο πλησίον του Θολωτού Κρύας, την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 18:30.  Την εκδήλωση θα κλείσει μουσικά ο Γιώργος Μάγκας.

Ταεκβοντό
•     Επίδειξη και εξετάσεις προαγωγής ζωνών του  Αθλητικού Συλλόγου Αράχωβας (Ταεκβοντό)  σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κεντρική), το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 20:00.  Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Πρωταθλητής Ευρώπης του παραταεκβοντό κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο Προπονητής της εθνικής ομάδα Ταεκβοντό κ. Θεόδωρος Ζηνέλης και η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της Νοτίου Ελλάδος κα Πολυξένη Σκεπετάρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ