Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Συνεδρίαση θεματικής Επιτροπής "Αειφόρου Ανάπτυξης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας" της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Συνεδρίασε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, η θεματική επιτροπή “Αειφόρου Ανάπτυξης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, υπό την προεδρία της Δημάρχου Λεβαδέων κας Γιώτας Πούλου.
Στη συνεδρίαση εκτός από τα μέλη της Επιτροπής συμμετείχαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Χάρης Σανιδάς, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Γεώργιος Ντασιώτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Θηβαίος και Ιωάννης Μελισσάρης, εκπρόσωποι των Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας κ.κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος και Κωσνταντίνος Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων κ. Γεώργιος Μπουραντάς και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Κύμης κ. Γ. Μαθιουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Στυλιανός Θεοδωρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Καραμάνης και οι ειδικοί συνεργάτες της Δημάρχου Λεβαδέων κ.κ. Νικόλαος Γαζής και Λάμπρος Σκάρλας.
Όσον αφορά στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης για το Β1 Στάδιο της μελέτης Αξιολόγησης, Αναθεώρησης και εξειδίκευσης του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, κατέστη σαφής από τους συμμετέχοντες η αναγκαιότητα βελτίωσης του προτεινόμενου χωροταξικού σχεδιασμού Ανάπτυξης, ενώ κατατέθηκαν από τους παρευρισκόμενους και συγκεκριμένες προτάσεις.  Η Επιτροπή αποφάσισε να απευθυνθεί στους 25 Δήμους της Περιφέρειας για την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων ανά Καλλικρατικό Δήμο.
Τέλος, έγινε ενημέρωση για την Αναθεώρηση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) από τον  κ. Νικόλαο Γαζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ