Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Θα παραιτηθούν ο Κ. Μπακογιάννης, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι του ναι στο μνημόνιο των δανειστών;



«Αν στις περιοχές τους επικρατήσει το αντίθετο από αυτό που προτείνουν θα παραιτηθούν;», με αυτά τα λόγια είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμφίκλειας -Ελάτειας Γιώργος Γώγος την ενέργεια των συναδέλφων του στη Στερεά Ελλάδα να πάρουν απόφαση να στηρίξουν δημόσια και εγγράφως ομαδικά αλλά και μέσω οργάνων το ναι στο δημοψήφισμα.

Τελικά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δικαίωσε τον κ. Γώγο, τώρα αναμένεται να δούμε τι θα κάνουν οι δήμαρχοι αφού πήραν απόφαση χωρίς Συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και με την στάση τους έδειξαν οτι δεν εκφράζουν πλέον τις τοπικές τους κοινωνίες.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Περιφέρεια όπου τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης όσο και τα στελέχη του μεταξύ των οποίων και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά «έπαιξαν» δυνατά το ναι (εγγράφως και δημόσια), ωστόσο οι πολίτες τους γύρισαν την πλάτη.
viotianet.gr

26 σχόλια:

  1. Α ΚΑΙ Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ? ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχουν τη στοιχειώδη ευπρέπεια και σέβονται τον θεσμό που υποτίθεται υπηρετούν οφείλουν να παραιτηθούν αν και πιστεύω κάνεις δεν θα το κάνει πολύ περισσότερα o Μπακογιαννης Τουλάχιστον o Ντασιωτης θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ? ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΙΣ !!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ Ο MΠΑΚΟΓΙΑΝΗΣ Η ΠΑΠΑΘΩΜΑ Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΟΛΩΝΩΝ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το αλο με τον ανεξαρτητο ντασιωτη το ξερετε??? το ειδαμε μας ειπε να ψηφησουμε μερκελ γιουγκερ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ6 Ιουλίου 2015 στις 6:19 μ.μ.

    ρε φιλε σε σενα που τα γραφεις ολα αυτα απευθυνωμε,γιατι ενας εισαι. ψηφισα ΟΧΙ γιατι ετσι γουσταρα και δεν με επηρεασε κανενας.και ΝΑΙ αμα ψηφιζα παλι θα το κανα γιατι αυτο θα γουσταρα. εσυ λες οτι εκανες επανασταση που ψηφισες οχι,εγω δε ξερω ακομα.θα δειξει παρακατω. αλλα αμα νομιζεις οτι επειδη ψηφισαμε οχι ειμαστε κατι διαφορετικο βιαζεσαι και μπορει να απογοητευτεις και συ και γω.επισης εισαι ανοητος αν νομιζεις οτι επειδη εσυ εχεις μια αποψη μπορεις να βριζεις καποια αλλη.εκτος αν εισαι στο ΟΧΙ λογο χρυσης αυγής.αν ειναι ετσι πεστο να μη ασχολουμαστε μαζι σου.ακομα και η δικαιολογια οτι αμα εχεις 60% λες οτι θες ειναι ηλίθια γιατι τοτε κι ο δημαρχος που εχεο 80% καλα κανει (αυτό δε σου ειχε περασει απο το μυαλο εε;;).δεν ειχα δει το κειμενο που υπογραφουν οι δημαρχοι κτλ και με εκανες να το διαβασω. τεχνικο λυκειο τελειωσα και με κατσαβιδια παλευω.περιμενα να δω τρελα πραγματα και το διαβαζα θυμωμενος με τον παλιο μου δασκαλο και τωρα δημαρχο,αλλα μολις τελειωσα συμφωνησα με αυτα που εγραφε και παλι στο ΟΧΙ ημουνα. Γιατι δεν ξερω για σενα,αν εισαι χρυση αυγή η΄ΚΚΕ η΄δεν διαβασες το κειμενο,αλλα μονο τον τιτλο που εβαλαν οι δημοσιογραφοι,αλλα εγω ψηφιζω ΣΥΡΙΖΑ πολλα χρονια και παντα ηθελα την ευρωπαικη ελλαδα οπως λεει το κειμενο.και στον τσιπρα αν το εδινες το κειμενο θα συμφωνουσε.εψαξα να βρω που ειδες εσυ και οι άλλοι το ΝΑΙ και δεν το βρηκα και απλα καταλαβα οτι καποια αλλα προβληματα εχεις με αυτον που βριζεις. Εγω πάντως με αφορμη αυτο θυμηθηκα κατι που μας ελεγε παλια για να μη φοβομαστε να βγαινουμε μπροστα ""κανενας δεν άλλαξε τιποτα στον κοσμο απο την κρυψωνα του παρα μονο το χ@σμ@ν@ σωβρακο του"" διαφωνεις και μ'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδια μη λετε κακα πραματα το να υπογραψει σαν δημαρχος το ναι δεν χρειαζοταν δημοτικο συμβουλιο γιατι θα επαιρνε το τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα.στις επομενες βουλευτικες εκλογες επομενως πρεπει να συνεδριασει το δημοτικο συμβουλιο και να αποφασισουν τι θα ψηφισουν. και οταν λες αυτα θες να μας πεισεις οτι μιλας σοβαρα

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΓΚΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  9. Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

    Κοινή Δήλωση Αυτοδιοικητικών Α’ και Β’ Βαθμού

    της Στερεάς Ελλάδας

    Σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τη χώρα και την πορεία της, όλοι εμείς οι Αυτοδιοικητικοί της Στερεάς Ελλάδας οφείλουμε συγκροτημένα και με απόλυτη νηφαλιότητα και ευθύνη να παρακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά και να συνδράμουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του και τη θεσμική του θέση, στην απρόσκοπτη λειτουργία των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών μας.

    Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η Αυτοδιοίκηση οφείλει, μακριά από τα όποια μικροπολιτικά διαχωριστικά ψευτοδιλήμματα του χθες, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, με καθαρή φωνή, να ζητήσει και να απαιτήσει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

    Όσοι υπηρετήσαμε και υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσοι καθημερινά ασχολούμαστε και παλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε μία καλύτερη ζωή στους πολίτες αυτού του τόπου, κάτω από αντίξοες συνθήκες και «όμηροι» εδώ και δεκαετίες των αδυναμιών ενός απρόσωπου κεντρικού κράτους, αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη σημασία της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Την Κυριακή, ο κυρίαρχος λαός θα πάρει τις αποφάσεις του. Αποφάσεις που ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να διακινδυνεύσουν, αλλά αντίθετα, οφείλουν να εξασφαλίσουν, την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Να εξασφαλίσουν το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον των πολιτών της κάθε Περιφέρειας, του κάθε Δήμου, της κάθε Τοπικής Κοινότητας, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

    Γιατί, είναι η Ευρώπη που χρηματοδότησε και χρηματοδοτεί δράσεις και έργα σημαντικά, πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, σε όλη την χώρα, σε κάθε Δήμο και σε κάθε Περιφέρεια, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη.

    Γιατί, είναι η Ευρώπη που εξασφάλισε και εξασφαλίζει με χρηματοδοτήσεις, αποζημιώσεις και κίνητρα, την παραγωγή και την αναπτυξιακή προοπτική του αγροτικού και παραγωγικού ιστού της χώρας.

    Γιατί, είναι η Ευρώπη που δεκαετίες τώρα, συνέδραμε και συνδράμει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από προγράμματα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και κοινωνικής ενίσχυσης, στη συνοχή του κοινωνικού ιστού της χώρας και την άρση των ανισοτήτων.

    Γιατί, μέσα σε αυτή την Ευρώπη, πρέπει να αγωνισθούμε, όλοι μαζί οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, για την άρση των όποιων αρτηριοσκληρώσεων και παθογενειών, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη και περισσότερη Δημοκρατία, στο πλαίσιο της αμφίδρομης κατανόησης των ιδιαιτεροτήτων των λαών που την απαρτίζουν.

    Γιατί, μέσα σε αυτή την Ευρώπη, με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, θα πρέπει όλη η ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε αγαστή συνεργασία με την κεντρική διοίκηση, να οικοδομήσει το μέλλον της νέας γενιάς της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    Γιατί, μέσα σε αυτή την Ευρώπη, όλοι εμείς οι Αυτοδιοικητικοί, μπορούμε εν τέλει, απρόσκοπτα, να σχεδιάσουμε, να λειτουργήσουμε και να παραδώσουμε Περιφέρειες και Δήμους ανθρώπινους. Να δημιουργήσουμε δομές που στέκονται δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του. Να υλοποιήσουμε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του και διευκολύνουν την καθημερινότητά του. Να επανεκκινήσουμε μεγάλα έργα υποδομής και να προχωρήσουμε σε αναπτυξιακές δράσεις.

    Για τους νέους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους.

    Για όλους αυτούς που χτίζουν τη ζωή τους, με βάση το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

    Για μια Αυτοδιοίκηση που αγωνίζεται, διεκδικεί, φέρνει αποτελέσματα πέρα και πάνω από κόμματα, πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές και αδιέξοδα.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΕΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοινό ανακοινωθέν υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι 4 πολιτικοί αρχηγοί, πλην ΚΚΕ


    Στο τέλος της σύσκεψης οι Πολιτικοί Αρχηγοί –με την επιφύλαξη της συνολικής διαφωνίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημητρίου Κουτσούμπα, η οποία καταχωρίσθηκε λεπτομερώς στα Πρακτικά της συνεδρίασης- κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:

    «Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.
    Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.

    Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσης η οποία θα διασφαλίζει:

    Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.
    Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
    Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.
    Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.
    Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.
    Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων».


    Σακελλαρίδης:
    Στη παραδοχή ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών αρχηγών προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον απόηχο του δημοψηφίσματος, υπογραμμίζοντας με δήλωσή του ότι ότι τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης αφορούν σε πρωτοβουλίες για την επίτευξη μίας βιώσιμης συμφωνίας.

    Η ανακοίνωση Σακελλαρίδη: Ο Τσίπρας ζήτησε να «βάλουν πλάτη» οι αρχηγοί

    Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, μία ημέρα μετά το δημοψήφισμα, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το μαζικό, πλειοψηφικό και σαφές μήνυμα του ελληνικού λαού.

    Την εντολή, δηλαδή, για μια ουσιαστική και βιώσιμη ευρωπαϊκή λύση που θα επιμερίζει τα βάρη με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, θα ρυθμίζει το ζήτημα του χρέους, θα διασφαλίζει τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και φυσικά θα αποκαθιστά τη ρευστότητα των τραπεζών.

    Ο Πρωθυπουργός ζήτησε την στήριξη των πολιτικών αρχηγών για την υλοποίηση της απόφασης του ελληνικού λαού. Η ελληνική κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης και απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών προχωρά άμεσα στη λήψη όλων των απαραίτητων πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο δυνατό.


    ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΕΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πριν απαντησεις μπες στον κοπο να διαβάσεις τα κειμενα. Ευκολο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση σου ζήτησε να ψηφίσεις ΝΑΙ
    • ΝΑΙ στην αύξηση στο 23% του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και στην εστίαση.
    • ΝΑΙ στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.
    • ΝΑΙ στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ σε όλα τα νησιά.
    • ΝΑΙ στον ίδιο ΕΝΦΙΑ.
    • ΝΑΙ στη μείωση στο μισό του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.
    • ΝΑΙ στην κατάργηση όλων των φορολογικών ελαφρύνσεων στους αγροτικό εισόδημα.
    • ΝΑΙ στην 100% προκαταβολή φόρου για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    • ΝΑΙ στην αύξηση της συμμετοχής σου στα φάρμακα και στις εξετάσεις.
    • ΝΑΙ σε νέο κλείσιμο νοσοκομείων για να επιτευχθεί το πλεόνασμα.
    • ΝΑΙ στη συρρίκνωση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.
    • ΝΑΙ σε νέο κλείσιμο σχολείων για να επιτευχθεί το πλεόνασμα.
    • ΝΑΙ στους 30-35 μαθητές ανά τάξη στο σχολείο (από 25-27 που είναι σήμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και συ τωρα,με το οχι που ειπες νομιζεις οτι ειπες οχι σε ολα αυτα. και καλα εσυ μπορει να το νομιζεις,αλλα αυτοι που το ζητησαν το νομιζουν;γιατι αποσο καταλαβα ολα τα κοματα συμφωνησαν αλλα πραγματα.
      mipos mas doulepsan;

      Διαγραφή
  13. • ΝΑΙ στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων από εξωτερικούς manager.
    • ΝΑΙ στην επαναφορά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.
    • ΝΑΙ στο να πληρώνεις το πετρέλαιο και το χαρτί για το σχολείο του παιδιού σου.
    • ΝΑΙ στην μείωση των δαπανών κοινωνικής πρόνοιας κατά 1 δις.
    • ΝΑΙ στην άμεση αύξηση όλων των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67.
    • ΝΑΙ στην κατάργηση του ΕΚΑΣ.
    • ΝΑΙ σε νέες περικοπές συντάξεων.
    • ΝΑΙ στη μείωση των ασφαλιστικών δαπανών κατά 1 δις για το 2015 και κατά 2 δις για το 2016, με συνέπεια την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων.
    • ΝΑΙ σε νέα μείωση μισθών σε δημόσιο τομέα (πέραν του 40% που έχει ήδη γίνει).
    • ΝΑΙ σε παραμονή του βασικού μισθού στα 490 καθαρά στον ιδιωτικό τομέα.
    • ΝΑΙ σε ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα.
    • ΝΑΙ σε αγορά εργασίας χωρίς συλλογικές συμβάσεις.
    • ΝΑΙ στην απελευθέρωση κατασχέσεων μισθών και συντάξεων σε περίπτωση οφειλής στο δημόσιο.
    • ΝΑΙ στην απελευθέρωση πλειστηριασμών από το τέλος του 2015.
    • ΝΑΙ σε ακριβότερο ρεύμα.
    • ΝΑΙ σε πιο πολλά και ακριβά διόδια.
    • ΝΑΙ στην πώληση των σιδηροδρόμων και της Εγνατίας.
    • ΝΑΙ στην πώληση των λιμανιών και αεροδρομίων της χώρας.
    • ΝΑΙ στην πώληση του δικτύου μεταφοράς ρεύματος της ΔΕΗ. (ΑΔΜΗΕ)
    Αρα ας σκετούμε τι είναι πραγματικά η Ευρωπική ¨Ενωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήν χαλάς την διάθεση του Δήμαρχου και του βάζεις δύσκολα.
    Θα αναγκαστεί να κάνει συνέχεια copy paste ώστε να υπερασπιστεί
    την υπογραφή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το αξίωμα που τους έδωσαν οι πολίτες για προσωπικά οφέλη και κομματικούς σκοπούς.Σεβαστείτε την θέλησή του και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς παρωπίδες και χειραγώγηση που επιχειρείτε εσείς ως διαχειριστές της εξουσίας,σεβαστείτε τις δύσκολες ώρες που περνά ο περήφανος αυτός λαός.





    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη ξεχνάτε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.

    Δεν σας λένε τίποτα οι κολοτούμπες

    Και μη ξεχνάτε τα σοφά λόγια του λαού μας

    «Καλοχαιρέτα τον πεζό άμα καβαλικέψεις
    Για να σε χαιρετά κι αυτός άμα θα ξεπεζέψεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. EEE ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. γραψε και καμια συνταγη με φαγητα για εμας τις νοικοκυρες...Μου αρεσουν τα καλαμαρακια!

      Διαγραφή
  19. ρε παιδια ψηφισαμε οχι για να μην εχουμε σκληρα μνημονια και να στριμωξουμε τους δανειστες και ακομα πανηγυριζουμε για το ποσοστο. αλλα μεχρι τωρα τι εχουμε;;
    1.απολυση του Βαρουφακη γιατι το ζήτησαν οι δανειστες (ο ιδιος το ειπε)
    2.συναντηση με τους αρχηγούς των μνημονιακων κομματων και συμφωνία για κοινη γραμμή (μας
    το ειπαν αυτό πριν το δημοψηφισμα;;
    3.προταση στις βρυξέλες απο την κυβερνηση με τη συμφωνία των μνημονιακών κομματων για
    σκληρα μετρα και οχι για σκισιμο των μνημονιων (ουτε αυτο μας το ειπαν πριν)
    4. οι τραπεζες κλειστες δεν ξερουμε για ποσο ακομα ειπε ο Μαρδας που πριν το δημοψηφισμα
    ελεγε οτι θα ανοιξουν την τριτη
    5. Συμφωνία δεν φαινεται σε 48 ωρες που ειχε πει ο τσιπρας και απο οτι δειαβαζουμε ουτε σε
    48 μερες δε θα γινει
    6.τα υπολοιπα θα τα δουμε μετα τη συνοδο στις βρυξελλες αλλα τα πραγματα δεν φαινονται
    καλα.

    Μηπως φαγαμε λιγο δουλεμα αρχιζω και αναρωτιεμαι;
    5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ