Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Δέκα συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα


 Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δέκα (10) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & Βοιωτίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λαμίας, Χαλκίδας & Άμφισσας, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, συνολικά δέκα (10) άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα:

•    Αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα.
•    Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, για κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα.
•    Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
•    Δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
•    Τέσσερις αλλοδαποί (δύο στην Άμφισσα, ένας στη Χαλκίδα και ένας στη Θήβα), διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
•    Ημεδαπός στη Θήβα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ