Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Αλίαρτος:Άκρως επιτυχημένο το τριήμερο σεμινάριο Μελισσοκομίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα το τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο μελισσοκόμων, που διοργάνωσε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στο Συνεδριακό Αλιάρτου.
Το ειδικό ενδιαφέρον του σεμιναρίου, το οποίο άπτονταν νέων τεχνικών παραγωγής μελιού, αλλά και ενημέρωση απο την Γεωπόνο Τσίπη Μαρία,για τα νέα δεδομένα στην αγορά του πολύτιμου αυτού είδους του πρωτογενούς τομέα, κέντρισαν το ενδιαφέρον των μελισσοκόμων της Βοιωτίας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ
                                                     
"ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ"
Με την λήξη και την επιτυχή ολοκλήρωση του ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού σεμιναρίου που έγινε στην Αλίαρτο Βοιωτίας απο τον Συλλογό μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
Τον <<ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ>> για την οικονομική και λοιπή βοήθεια που μας πρόσφερε,τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για την παραχώρηση της αίθουσας διεξαγωγής του σεμιναρίου,την διδάσκουσα Γεωπόνο κα.Τσίπη Μαρία για τις ακούραστες προσπάθειες που κατέβαλε για να μας μεταδώσει τις γνώσεις της,τον εκπρόσωπο του ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ.ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ.
Τους αγαπητούς φίλους της Μέλισσας και τέλος όλους τους συναδέλφους μελισσοκόμους που παρακολούθησαν αυτό το σεμινάριο για την υποδειγματική τους στάση και το ήθος που επέδειξαν κατά τον χρόνο διεξαγωγής αυτού.
                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                                                    Η
                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                     ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΥ ΙΟΥΛΙΑ





.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ