Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Mεγάλες πυρκαγιές σε Καρέα και Λακωνία-βίντεο

 Τέσσερα ισχυρά πύρινα μέτωπα καλείται να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εδώ και αρκετές ώρες μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Λακωνία, η οποία κατέκαψε σπίτια και οδήγησε στην εκκένωση χωριών και την αναγκαστική προσγείωση ενός canadair. Παράλληλα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να ελέγξουν τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Υμηττό. Μικρότερες σε έκταση φωτιές ξέσπασαν σε Κορωπί και Εύβοια.

 Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τέσσερα πύρινα μέτωπα σε Λακωνία, Καρέα, Κορωπί και Εύβοια
Ειδικότερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12.28 στη συμβολή των οδών Κισσού και Ίριδος 10 στον Καρέα. Στο σημείο έχουν μεταβεί και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 18 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη.

 Κλειστή για λόγους ασφαλείας είναι η Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα.

Η φωτιά καίει σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πλησιάζει σπίτια της περιοχής. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ