Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

“Επαμεινώνδεια 2015” στα Λεύκτρα-Βίντεο,φωτορεπορτάζ



Με φεστιβάλ παραδοσιακού χορού και γλεντιού ξεκίνησαν, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις “Επαμεινώνδεια 2015” του  Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου  Λεύκτρων.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το  Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών & παραδοσιακό γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Λεύκτρων. Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας καθώς και τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων «Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Λάϊος», «Χορευτικός Σύλλογος Ερυθρών "Το Κριεκούκι"» μας παρουσίάσαν παραδοσιακούς χορούς από την περιοχή μας , τα νησιά του Αιγαίου και από την Μ. Ασία. Κοντά μας βρέθηκαν και οι δάσκαλοι της «Μουσικής Σχολής Χρόνης Αηδονίδης» και αφού συνόδευσαν με τις μελωδίες τους τα χορευτικά τμήματα, μας κρατήσαν συντροφιά σε ένα υπέροχο παραδοσιακό γλέντι μέχρι το πρωί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο η ορχήστρα όσο και τα χορευτικά τμήματα που ήταν μαζί μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση.
Με εκτίμηση ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αποστόλου Αναστάσιο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διοργάνωση και την πρωτοβουλία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όπως είπε χαρακτηριστικά “ Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε , η ανάγκη για ψυχαγωγία, μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική καθώς οι πολίτες αντλούν δυνάμεις και ηθικό, πολύ περισσότερο, όταν οι σύλλογοι που τις διοργανώνουν διακρίνονται με τη δράση τους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους”.

Τα “Επαμεινώνδεια 2015” θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Αυγούστου και περιλαμβάνουν εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού.






ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ