Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Σε οριακή λειτουργία το Νοσοκομείο Θήβας

Σε οριακή κατάσταση λειτουργεί  το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας με αποτέλεσμα να υφίστανται τις αρνητικές συνέπειες οι κάτοικοι όλης της επαρχίας Θήβας.
Ενδεικτικό είναι ότι νοσοκομείο εφημέρευε χθες 17-8 με έναν γενικό γιατρό,έναν  χειρούργο και έναν παιδίατρο.

Το προσωπικό εργάζεται κάτω απο τραγικές συνθήκες,χωρίς να παίρνουν ρεπό και τις καλοκαιρινές τους άδειες.Ανύπαρκτοι οι φορείς της Θήβας και οι βουλευτές Βοιωτίας αδυνατούν να δώσουν λύση στο πιο σημαντικό αγαθό που έχει μείνει στον άνθρωπο,όπως καταγγέλουν πολίτες της Θήβας στο Permisospress.
Η περιοχή της Θήβας έχει χορτάσει απο "θα" ότι δήθεν θα προσλάβουν γιατρούς,νοσηλευτές για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς το νοσοκομείο.
Αναρωτιούνται οι πολίτες της Θήβας για ποιό λόγο να λέγεται  Γενικό Νοσοκομείο,εφόσον δεν έχει ειδικότητες για εφημερία που έχει ακόμη και ένα Κέντρο Υγείας,παθολόγοι.καρδιολόγοι και χειρούργοι, που είναι αυτονόητο οτι πρέπει να υπάρχουν σε κάθε νοσοκομείο.Εκτός απο την παθολογική που έχει μείνει με τρεις γιατρούς και εφημερεύει μόνο για 15 ημέρες,τώρα πλέον και η χειρουργική είναι προς διάλυση με τρεις  γιατρούς και όλα τα χειρουργεία να λειτουργούν μέχρι το μεσημέρι,επιπλέον τμήμα αιμοδοσίας δεν υπάρχει.
Μια παράκληση λοιπόν στην πολιτεία, στους βουλευτές,στους τοπικούς άρχοντες, στους τοπικούς φορείς και σε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά γι'αυτό τον τόπο να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση,να βρουν άμεσα λύση ώστε να στελεχωθεί το Νοσοκομείο Θήβας που εξυπηρετεί πάνω απο 50.00 πολίτες.

1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ