Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ολοκληρώθηκε η πλαστικοποίηση του Γηπέδου Μπάσκετ στο Γυμνάσιο -Λύκειο Θεσπιών

Ολοκληρώθηκε η πλαστικοποίηση του γηπέδου Μπάσκετ στο Γυμνάσιο –Λύκειο Θεσπιών και από το Σεπτέμβριο οι Μαθητές θα βρουν ένα όμορφο και ασφαλές γήπεδο .
Οι εργασίες περιλαμβάνονται στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα φροντίδας και ανακαίνισης των γηπέδων και χώρων που συναθροίζονται παιδιά, όπως παιδικές χαρές, γήπεδα μπάσκετ, αυλές σχολείων και εκπονείται από ίδιους πόρους του Δήμου.
 Έχουν ολοκληρωθεί επίσης, εκτός του μπάσκετ Γυμνασίου-Λυκείου Θεσπιών, το Βόλεϊ του Λυκείου Αλιάρτου και ο αύλειος χώρος του 2ου Νηπιαγωγείου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αντίστοιχες εργασίες στον αύλειο  χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου, του γηπέδου μπάσκετ στον συνοικισμό Ευρυτάνων και του γηπέδου μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιών, ενώ  συνολικότερη ανάπλαση   γίνεται στον παιδότοπο του Μαζίου και τον αντίστοιχο στο Λόφη.
Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν αναγκαίες από τη Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της υποχρέωσής της να παράσχει στη νέα γενιά ασφαλείς και όμορφους χώρους άθλησης και αναψυχής.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης

2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ