Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

14 συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα για διάφορα αδικήματα



Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για διάπραξη κλοπής και απόπειρας κλοπής, σε καταστήματα της ανωτέρω περιοχής.

Τέσσερα (4) άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

•    Δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

•    Δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης. 

Δύο (2) αλλοδαποί (ένας στη Κάρυστο Ευβοίας και ένας στο Δομοκό Φθιώτιδας), από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Καρύστου και Δομοκού αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.


Δύο (2) αλλοδαποί (ένας στη Χαλκίδα και ένας στο Δομοκό Φθιώτιδας), από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Ημεδαπός στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι χωρίς γεμιστήρα και ένας περιστρεφόμενος φάρος.

Δύο (2) ημεδαποί (ένας στη Λιβαδειά και ένας στη Μακρακώμη Φθιώτιδας), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ