Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

"Μάζεψαν" 16 στην Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο στο Αλιβέρι Εύβοιας και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Δ’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, κατεργασμένης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Εννέα (9) αλλοδαποί και ειδικότερα, τέσσερις στη Χαλκίδα και ένας στη Λίμνη Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και τέσσερις στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Ημεδαπή στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα, ένας ημεδαπός στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ