Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

1ος Δρόμος των Μουσών


Διοργανωτές: ΦΑΟΣ με την υποστήριξη του συλλογου Φιλοπροόδων Άσκρης “Ο Ησίοδος” και του Δήμου Αλιάρτου

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας ανά 5χλμ. περίπου και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείςθα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 240 λεπτά.

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι Άνδρες γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες Γυναίκες γενικής κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η 23/10/2015. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής.



Κόστος συμμετοχής: 5 ΕΥΡΩ για τα 22χλμ ΔΩΡΕΑΝ για τα 10χλμ

Πληροφορίες: Δρομείς στο τηλέφωνο 6970146147 (Αναστάσιος Βασιλείου).

Εξοπλισμός: Προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές στη διάρκεια του αγώνα και αυτός αποτελείται από ένα και μόνο αντικείμενο: Παγούρι υδροδοσίας 500 ml.
Αίτηση Εγγραφής Δρομέων 22χλμ: ΚΡΑΤΗΣΗ 
Αίτηση Εγγραφής Δρομέων 10χλμ: ΚΡΑΤΗΣΗ

 Ιατρική Εξέταση: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Για τους περιπατητές κάτω των 18 ετών απαιτείται η συνοδεία γονέων ή συνοδών. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.
Για να γνωρίσετε τις διαδρομές πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ