Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με γρήγορους ρυθμούς προωθεί την υλοποίηση των δεσμέυσεων που έχει αναλάβει από την υπογραφή του 3ου μνημονίου.
Με το πολυνομοσχέδιο που φέρνει για ψήφιση, θα συρρικνώσει ακόμη πιο πολύ το εισόδημα των εργαζομένων, αφού διατηρούνται όλα τα φορολογικά βάρη, αυξάνονται, έρχονται και νέα ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσει επιχειρηματικούς ομίλους.
Το πολυνομοσχέδιο αποτελεί μέρος της διαρκούς επίθεσης κυβερνήσεων – Ε.Ε. – κεφαλαίου, που θα εκφραστεί και με νέο χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση (μείωση συντάξεων, αύξηση ορίων ηλικίας, συγχώνευση ταμείων, ολοκλήρωση της αλλαγής του χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης) και τις εργασιακές σχέσεις (απελευθέρωση απολύσεων, αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, κ.ά.).
Πρόκειται για μέτρα ταξικά που σκοπό έχουν να υπηρετήσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτά απαιτούσε ο Σ.Ε.Β. και τώρα χαιρετίζει την κυβέρνηση για τη βούλησή της να τα περάσει.
Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, κανείς συνάδελφος δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος.
Να μην επιτρέψουμε να περάσει η κυβερνητική προπαγάνδα που λέει ότι τα μέτρα έχουν τη συναίνεση των εργαζομένων.
Να ξεπεραστούν τα στηρίγματα της κυβέρνησης στα σωματεία, που με τη στάση τους βάζουν εμπόδια στην οργάνωση της πάλης.
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
Γιατί θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το οπλοστάσιο της εργοδοσίας που και στον κλάδο μας αξιοποιούν οι βιομήχανοι σε βάρος των εργαζομένων, όπως διαθεσιμότητες στην «PIPELIFE», καθυστερήσεις μισθοδοσίας στη «ΜΟΡΝΟΣ», εργολαβίες στην «TUPPERWARE», απολύσεις για συνδικαλιστική δράση και οφειλές δεδουλευμένων στη «ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ», οφειλές δεδουλευμένων στη «DASYC», κ.ά.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σε ανοιχτή συνεδρίαση που έγινε στις 10/10/2015 αφού συζήτησε το κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ. αποφάσισε τη συμμετοχή στα συλλαλλητήρια την Πέμπτη 22/10/2015 και στην Απεργία στις 12/11/2015 και καλεί τα μέλη και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο σε μαζική συμμετοχή.

ΘΗΒΑ – 7:00 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ    ΟΙΝΟΦΥΤΑ – 7:00μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ    ΧΑΛΚΙΔΑ – 6:30 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ    ΑΘΗΝΑ – 6:30 μ.μ.
ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ