Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ενας νεκρός, μια αγνοούμενη από τις πλημμύρες στην Αττική-βίντεο

Δυστυχώς, δεν μετράμε μόνο υλικές ζημιές από την κακοκαιρία που έπληξε όλη τη χώρα αλλά και νεκρό

Τραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τη μητέρα του, σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Μενίδι στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής. Κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν, ομως ο 50χρονος εξέπνευσε στο νοσοκομείο.


Θρίλερ στο Καματερό

Επίσης στο Καματερό, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό γυναίκας, επειτα από δήλωση του συζύγου της ότι εχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν στο ρέμα της Πικροδάφνης στο Μενίδι ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν της αγνοούμενης γυναίκας χωρίς όμως η ίδια να είναι μέσα.

Νωρίτερα στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.


Εν τω μεταξύ, σώος εντοπίστηκε πυροσβέστης ο οποίος αναζητείτο στο Μενίδι καθώς έχασε το δρόμο σε περιστατικό διάσωσης και το κινητό του είχε χαλάσει λόγω της βροχής.

Kατέρρευσε πολυκατοικία στο Καματερό

Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο Καματερό.



Στην περιοχή αποστάλθηκε άμεσα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά, καθώς υπάρχουν φόβοι για ανάσχεση της ροής και πλημμυρικά φαινόμενα, ενόψει της αναμενόμενης κλιμάκωσης της κακοκαιρίας.

Το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρυσι. Η Περιφέρεια Αττικής είχε προβεί σε παρεμβάσεις υποστήριξης του κτιρίου, αλλά όπως αποδείχθηκε εις μάτην. Η τριώροφη οικοδομή είχε νομιμοποιηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ