Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Αλίαρτο

Ως εικόνες ντροπής, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν στο νηπιαγωγείο στο Μούλκι Αλιάρτου. Με την πρώτη βροχή η αίθουσα του κτηρίου γέμισε νερά αναδεικνύοντας την ελλειπή συντήρηση για την οποία η δημοτική αρχή προσφάτως περηφανευόταν. Ας ελπίσουμε ότι την ύστατη στιγμή, οι υπεύθυνοι θα δείξουν επιτέλους το απαραίτητο ενδιαφέρον.





53 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα η δωρεά τους ενόχλησε και έτρεξαν να κάνουν μυνηση.τα λόγια είναι περιττά και ας κάνουν επιτέλους κανένα ουσιαστικό έργο και όχι βιτρίνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΠΗΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΓΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΚΑΛΟΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nτροπή και αίσχος.Είναι οι μόνες λέξεις που μπορούν να σας χαρακτηρίσουν για την κατάντια στην οποία φτάσατε τα σχολεία μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΤΗ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρε της σχολικής επιτροπής.Εσύ που με τόση ευκολία έκανες μύνηση γιατί ταχα θίχτηκες που είναι τώρα η ευαισθησία σου μετά απο αυτό το αίσχος στο νηπηαγωγείο;ΟΥΣΤ να μου χαθείτε λιμοτάγαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα. πλημυρισε το νηπιαγωγειο. ωραιο και πιασιαρικο θεμα για αυτους που δεν ξερουν καν που βρισκεται. Πλημυρισε το νηπιαγωγειο τη μερα που ειχε ρεκορ βροχοπτωσης. 128 χιλιοστα ειπε η ΕΜΥ. τι σημαίνει αυτό; 128 τονους νερού ανα στρέμμα. Τη μερα που πνιγηκαν άνθρωποι στην αθηνα και καταστραφηκε η μιση Ελλάδα,τα σαϊνια στον Αλιαρτο ανακάλυψαν το 1ο νηπιαγωγείο.Δησκολευτηκαν βεβαια γιατί ήταν βυθισμένο σε 3 ποτήρια νερό ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΠΛΗΜΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. και το λεω γιατί το είδα με τα μάτια μου.Ακόμα και στη φοβερή φωτογραφία ντοκουμέντο τους φαίνεται η ποσότητα. Επίσης πλημύρισε η Αυλή λένε και δυσκολευτηκαν τα παιδια και δείχνουν άλλη φωτογραφία ντοκουμέντο με νερό στην αυλή.καμία δυσκολία για κανέναν 10 μέτρα μακρια από το σχολείο και όλοι οι δρόμοι ποτάμια την ώρα που γινόταν χαλασμός. Τα λένε αυτά οι ίδιοι που κατηγορούν το δημο γιατί δεν τσιμεντοστρώνει την αυλή και μράβο τους που δεν το κάνουν γιατί τότε θα πνιγεί κόσμος. Πλημύρισε το σχολείο όμως.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ....
    Πλημύρισε από κακία και εμπάθεια.Πλημύρισε από άσχετους που κάνουν βρώμικη πολιτική.Πλημύρισε από ανίκανους που δε μπορούν να το κουμαντάρουν.Πλημύρισε από υπευθυνους που δεν καταλαβαίνουν πως το βλάπτουν.
    Επίσης ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.ας θυμηθούν οι υπευθυνοι κι ας ενημερώσουν και τους υπερευαίσθητους ότι πριν τρία χρόνια ήταν ενα σχολειο που συρικνώνονταν και τώρα είναι το μεγαλύτερο Νηπιαγωγείο του Δήμου,γιατί αυτοί που "αδιαφορούν"φρόντισαν να έρθουν πρόσθετοι μαθητές ,τους οποίους οι υπευθυνοι μάλλον δεν τους θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρομερο ντοκουμεντο. ....μπηκε νερο απο το παραθυρο ....αποκλειστικο .....ουτε η αννιτα δεν θα σας μαζευε εχει πιο εξυπνους απο εσας. !!!!! Σε λιγο θα το πειτε φανερα ....οτι σας ενοχλει που ο δημαρχος ειναι ευρυτάνας...για αυτο ασχοληθειται με τον φυσικο σας χωρο και κυνηγηστε κανεναν ξενο....και κατι δεν με νοιαζει τι κανει ο δημαρχος στις επομενες εκλογες βγαλτε τον δικο σας ....η Λαϊκη Συσπείρωση με νοιαζει και κατι τετοιοι σαν εσας αντι να ανεβει το κκε στις εκλογες ψηφισαν τους Ναζι και βγαλαν και βουλευτη ...για αυτο μην ασχολειστε με την λαικη συσπειρωση ....δεν ανηκετε....ο λογος σας δεν ειναι αριστερος ειναι Φασιστικος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να αγιασει το στομα σου φιλαρακο βρεθηκε καποιος που ειπε την ΑΛΗΘΕΙΑ
    και επειδη καποιοι ανησυχασαν για την απουσια μου και τους αφιερωνω με αγαπη αυτο το τραγουδακι.https://www.youtube.com/watch?v=dO_Ps8yp4ww Να δεις τι σουχω για μετα.........
    Α αντιγραφη επικοληση ειναι αυτο φιλακια πολλα
    λαμογιακια της δεκαρας ετοιμαστειτε ερχετε βροχη ερχετε μπορα......ουτε ομπρελες ουτε τιποτα δεν σας σωζουν.......
    και μην ξεχασω ρε numbers ριχτε και μια ματια στον ξεροποταμο ποσο νερο κατεβαζει με απολυτη ανεση.....που εαν δεν τον καθαριζε αυτος που βριζετε θα σας ειχε πνιξει
    και επειδει δεν ειμαι αγενης να γραψω και εγω το ουστ που γραψατε
    θα γραψω .................ΚΡΑ ΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχηγε της συκοφαντίας θα σου δεσω το βρωμοστομα σου μόλις σε βρω. Έχεις πει πολλά, δε νομίζεις;

      Διαγραφή
  9. σε ποιο λαγουμι εισαι κρυμενοs dhmarxe....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω πως ουτε χαρτια παιζει ,ουτε στοιχιμα,ουτε μπεκροπινει. το πιθανοτερο στο γραφειο.

      Διαγραφή
    2. Η ΚΡΥΦΟΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ.

      Διαγραφή
  10. Σε όσους αρέσει η κατάσταση αυτή που βλέπουμε στο σχολείο με τα... τρία ποτήρια νερό και τα δεν ξέρω εγώ πόσα χιλιοστά βροχής ας πάνε και τα δικά τους παιδιά εκεί αφού είναι ωραία.
    Σα δεν ντρέπεστε που μιλάτε κιόλας...
    Παρακαλάμε τόσο καιρό για τα αυτονόητα, να υπάρχει ένα περιβάλλον καλό για τους μικρούς μαθητές και η δημοτική αρχή μας γράφει δεν σέβεται ουτε τα μικρά παιδιά, αίσχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκει τα παμε και το προβλημα μας δεν ειναι το κτιριο ουτε ο δημαρχος

      Διαγραφή
  11. το σχολειο αυτο αγαπητε ανωνυμε 12.47 σε πληροφορω οτι εχει τα περισοτερα παιδια (νηπια) στον δημο . Αυτο φυσικα δεν εγινε τυχαια εγινε γιατι εμεις οι γονεις το επιλλεξαμε λογω των εγκαταστασεων και του υπεροχου φυσικου χωρις μπετον αυλειου χωρου.
    Τωρα εαν μετα τον χαλασμο κυριου που εγινε επιασε για 1 ωρα νερο μερος της αυλης και μπηκαν σταλες απο την σκεπη και τα παραθυρα και καταλογιζεις ευθυνες στον δημο πραγματικα λυπαμαι.
    η δικη σου η αυλη δεν επιασε νερο; το σπιτι σου ηταν απολυτα στεγανο;
    Γι αυτο μην τα ισωπεδωνουμε ολα στα πλαισια της αντιπολιτευτικης διαθεσης.
    γονιος μαθητριας 1ου Νηπ\ου Αλιαρτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ερωτηση.νομιζω οτι το σχολειο εχει διευθυντρια.που ειναι αυτή; δεν πρεπει να βγαλει ανακοινωση;πως αφηνει να γινονται όλα αυτα;πως εχουν όλοι αποψη για το σχολειο της κι αυτη δεν εχει; πριν λιγες μερες για καποιο αλλο σχολειο στον αλιαρτο κατι πηγαν να γραψουν και η διευθυντρια τους εβαλε στη θεση τους.Εδώ;;; αν το σχολειο ειναι ακαταλληλο έκανε εισήγηση η διευθυντρια να κλεισει;τα άλλα σχολεια πως επισκευάζουν τις ζημιές τους; παει ο δήμος ή τους δίνει χρήματα;σ''αυτο το σχολειο δεν έδωσαν;αν δεν εδωσαν πρεπει να το πει,αν έδωσας πρεπει να μας πει τι επισκευές έκανε; τα σχολειο έχουν ταμειο. Δεν έφτανε το ταμειο του να αγορασει 40 κιλά χρωμα και αναγκασε το σαγανα να γινει πλαστογραφος; ερωτήματα που μονο η διευθυντρια μπορει να απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δουν όλοι ποιος μπήκε στην θέση του ας δώσει ο Ντασιώτης στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του ελέγχου από το τμήμα υγείας της Περιφέρειας!!! Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα!!!

      Διαγραφή
  13. Ανωνυμε στις 11.20 εκτος απο νομικος αφου μας ειχες κατεβασει ολο τον νομο για αντιποιηση αρχης τωρα εγινες και μετεωρολογος; Και μην πης οτι δεν εισαι ο ιδιος γιατι την παροιμια με τη π@@@@να και την χαρα την ξερεις; Για σενα δυστυχως θες να κρυφτης αλλα ο πανικο σου δεν σε αφηνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σίγουρο πάντως ειναι οτι εσυ εισαι ο ίδιος εισαι εργολαβε

      Διαγραφή
  14. Ανωνυμε 1.34. Εσυ που εχεις αγωνια αν το νηπηαγωγειο εχει διευθηντρια σε πληροφορω οτι εχει. Ειναι αυτη η διευθηντρια που συμφωνα με καταγγελια στο δημοτικο συμβουλιο εκβιαζε οτι θα την παει στον εισαγγελεα ο αντιδημαρχος κ,Αραπιτσας.Ξερεις τι σημαινει αυτο; Για τους διοικουντες προς οποιον ζηταει για τα παιδια η απαντηση ειναι.Σκαστε και μην μιλατε γιατι αλλοιως εχει διωξεις. Παντος τυπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βγες αγαπητε μου και πες τα επωνυμα φερε και τα στοιχεια σου που εχεις και κλειστους φυλακη. η ας μας πει η διευθηντρια τι ακριβως εγινε με την τρομοκρατια που λες οτι της επεβληθει.
      τι εισαι εσυ ο εκπροσωπος της;
      δεν εχει στομα αυτη;

      Διαγραφή
  15. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΟΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΚΟΠΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑ'Ι'ΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΕΝΑ 1.27 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΧΛΕΙΟ ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΒΑΛΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε φιλε διαβασε προσεκτικα την ανακοινωση ........
      εγω δε ουτε σε λαγουμι ειμαι ουτε σε καμια μπαρμπουτιερα ειμαι στο φως του ηλιου
      γιατι δεν απαντας εαν ειχες προβληματα απο την βροχη;
      εγω πηρα το παιδι απο το σχολειο και ειδα ποσο νερο ειχε
      ο γονιος

      Διαγραφή
    2. ετσι μπραβο 2.25 μμ. Τωρα τα πραγματα μπαινουν σε μια σειρα. Χαιρομαι που συμφωνεις οτι δεν εχει σημασια η ποσότητα αλλά η πραξη.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ έχουμε και λέμε
      1.αν το σχολείο έβαλε έστω και μια σταγονα νερό φταινε όλοι (δε μας νοιαζει η ποσότητα)
      2.Αν ο Σαγάνας πλαστογραφησε τον προεδρο της σχολικής επιτροπής για να κάνει αυτός δωρεά με ξένα κόλυβα,τότε είναι πλαστογραφος και παρανομος,ακόμα κι αν είναι για 40 κιλά χρώμα.
      Γιατι όπως ΕΣΥ είπες δε μας νοιζει η ποσότητα αλλά η πραξη.
      ΕΝΤΑΞΕΙ; πέστο και στους άλλους δικούς σου

      Διαγραφή
    3. αυτό το λενε τάπα.

      Διαγραφή
  16. Ο Δημαρχος φταιει ...ο δημαρχος ....ουφ ευτυχως ο πλαστογραφος εσωσε τα παιδια .....και για τη Συρια ο δημαρχος φταιει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενας ανήσυχος γονιός24 Οκτωβρίου 2015 στις 4:55 μ.μ.

    GOLD ALERT
    Αναζητείται διευθύντρια για να απαντήσει.
    Εχει καταλάβει τι γίνεται
    ; η την πήρε ο ύπνος και έγειρε
    τουλάχιστον έχει την φιλοτιμία να μας πει τι έκανε για να προστατεύσει τα παιδια πρώτα και μετά το σχολείο της;
    Ευελπιστώ σε μια απάντηση απο την αγνοούμενη διεθύντρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μη μπερδεύουμε να μη πω τι...
      Η διευθύντρια είναι αρμόδια για την λειτουργία του σχολείου για το οποίο όλοι ήταν ενήμεροι για την κατάσταση από πέρσι!!!
      Αρμόδιος όμως για την συντήρηση των εγκαταστάσεων είναι ο Δήμος και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γιώργος Ντασιώτης διαβεβαίωνε στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 οτι το συγκεκριμένο σχολείο στο Μούλκι όπως και όλα τα σχολεία του Δήμου ήταν ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ!!!
      Πιο συγκεκριμένα ο... πανέτοιμος διατυμπάνιζε τότε και από το σάιτ του δήμου:
      «Πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι τα σχολεία του Δήμου μας. Ο Δήμος ολοκλήρωσε τις εργασίες ανάπλασης και καθαρισμού των αύλειων χώρων, των αθλητικών εγκαταστάσεων, των επισκευών που απαιτούνταν στις κτηριακές εγκαταστάσεις καθώς και τις απολυμάνσεις τους. Η νέα σχολική χρονιά σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες του Δήμου (συντήρηση και επισκευές εγκαταστάσεων, αυλές και άλλες υποδομές), ξεκινά για όλους με τις καλύτερες προϋποθέσεις». βλ. εδώ: http://www.aliartos.gov.gr/page/2/
      Τώρα το να προσπαθούν κάποιοι να φοβίσουν (για να το πω ευγενικά) τη διευθύντρια δε νομίζω οτι είναι σωστό.
      Και στο κάτω κάτω τι να κάνει η διευθύντρια να πάρει το φτυάρι και να ρίξει χαλίκι στην αυλή; Γιατί αν περάσει κάποιος ακόμα και ΤΩΡΑ απο το νηπιαγωγείο θα δει την αυλή πλημμυρισμένη και πιο δίπλα ένας σωρός με αμμοχάλικο. Ρε δήμαρχε αφού ενημερώθηκες για την κατάσταση γιατί δεν έστειλες έναν υπάλληλο του δήμου με ένα φτυάρι να στρώσει το αμμοχάλικο. Τι περιμένεις να πιάσει μπακακάκια... Ντροπή σας που είστε και δάσκαλοι δεν σέβεστε ούτε τα μικρά παιδιά. Και πάλι ντροπή σε όσους προσπαθούν να μεταφέρουν ευθύνες δικές στους στις πλάτες της διευθύντριας...Αν είστε ανίκανοι παραιτηθείτε...

      Διαγραφή
  18. Το πρόβλημα είναι γνωστό απο πέρσι σε όλους κάποιοι όμως έκλειναν τα αυτιά στα παράπονα των παιδιών και τις αγωνίες που εξέφραζαν η δασκάλα και οι γονείς των μαθητών.
    Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αραπίτσας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Ζιώγας είναι εκπαιδευτικοί, ναι είναι δάσκαλοι και καθηγητές, όσο και αν φαντάζει απίστευτο για κάποιον που βλέπει τις εικόνες της ντροπής και πολύ περισσότερο για εκείνους που τις βιώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι γονέας μαθητή σε σχολείο της Αλιάρτου και εγώ αλλά και άλλοι γονείς έχουμε κάνει δωρεά χρώματα αλλά και άλλα υλικά σε σχολεία της πόλης επειδή ο... πανέτοιμος δεν τα είχε έτοιμα και κάποιοι μάλιστα έχουν συνεισφέρει και οικονομικά μήπως πρέπει να κόψουμε κανένα παραστατικό για τις χορηγίες μπάς και μας σβουρίξει καμία μήνυση για αντιποίηση αρχής, διότι όπως είναι γνωστό υπεύθυνος για την συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων είναι ο δήμος και οχι οι γονείς, οι μαθητές, οι καθηγητές και οι διευθυντές εκτός και αν ο νόμος για τους ανίκανους να διοικήσουν έχει αλλάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων κάθε χρόνο τον Δεκέμβρη πραγματοποιεί τη «Γιορτή της Εκπαίδευσης», κατά την οποία βραβεύει πρωτοετείς φοιτητές αλλά και εκπαιδευτικούς.
    Φέτος μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε οτι αφορά τους εκπαιδευτικούς προτείνω να βραβευτούν για το... ενδιαφέρον τους για τα σχολεία οι εξής καθηγητές και δάσκαλοι:
    Γιώργος Ντασιώτης δήμαρχος, Γιώργος Αραπίτσας αντιδήμαρχος και Βασίλης Ζιώγας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου!!!
    Και η τελετή να γίνει στην... πισίνα (είτε την εξωτερική είτε την εσωτερική) του νηπιαγωγείου στο Μούλκι η οποία είναι και δικό τους... έργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι μπραβο φίλε.Αυτό το σχολιο ειναι ολα τα λεφτα.Είναι και η απαντηση γιατι ανασυνταχτηκε ο λοχος των ανύπαρκτων. σας πόνεσε φιλε που καποιοι ασχολήθηκαν πραγματικα με τα σχολεία και τους ανθρωπους τους. με τους μαθητες και τους δασκαλους. γιατί οι προηγούμενοι φίλοι σου -και ο σαγανας μαζί που ήταν υποψηφιος με όλους μέχρι που εγινε αριστερός-δεν ευκαιρούσαν και ήταν ανυπαρκτοι. τα σχολεια δεν είχαν ψωμι γι αυτούς δεν ήταν το στοιχημα τους. ηταν ανυπαρκτοι. ρωτα τους δασκαλους και γονεις και θα μαθεις. ποτέ δεν είδαμε δημοτικη αρχη να ασχολείται και να τιμα τα παιδια μας όπως ετούτη. δε σου αρεσει που στο λέω αλλα κανε κουραγιο.τα σχολεια είναι σε αριστη κατασταση,οπως είπε ο δημαρχος και έχει δικιο γιατί ξερει απο σχολεία. ο δημος εκανε αυτό που επρεπε με το παραπάνω. μοιρασε τα χρήματα στους διευθυντές πολύ εγκαιρα.αυτο κάνει ένας δήμος.όσα χρηματα έδωσε το υπουργειο αυτα μοιρασε.αν δε φτάνουν-που δε φτανουν -να δω τα σχολια σου για την κυβερνηση. οι διευθυντές κάνουν αυτό που πρεπει στο σχολείο τους σύμφωνα με τις αναγκες που αυτοί κρινουν. ρωτα τους και θα σου πουν. μπορεί να έδωσες λεφτα για χρωματα και γω έδωσα στο σχολειο του παιδιου μου,αλλά δε μας τα ζήτησε ο Δήμος,αλλά ο σύλλογος γονέων,για να κάνει το κάτι παραπανω.ο Δήμος ποτέ και την αλήθεια πρεπει να τη λέμε. Είναι ντροπη σου να προσβαλλεις ανώνυμα (όπως οι κουκουλοφοροι της κατοχής έδειχναν τα θυματα τους),ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους σε ότι κάνουν. Αν δεν το πιστεύεις ρώτα. και επίσης είναι ντροπή σου να απαξιώνεις εκδηλώσεις που τιμουνται τα παιδια μας και μας συγκινούν γιατί δεν περναει απαρατηρητη η προσπαθειά τους. το νερό στο νηπιαγωγείο πραγματικά ηταν λίγο,γιατί δεν ξεπλυνε τη βρωμια ορισμένων που χρησιμοποιουν τα παιδακια για βρωμικη πολιτική.
      γονιός μαθητή και φοιτητή (που βραβευτηκε) που ξερει και το πριν και το τωρα

      Διαγραφή
  21. Ρε φίλε γιατί μόνον αυτοί; Και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννου και Γιαννακόπουλος δάσκαλοι είναι και αυτοί, μη παρεξηγηθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάσκαλε αγαπημένε μας, δίδασκες ήθος, αξιοπρέπεια και προπάντων εθελοντισμό. Όσο και να συκοφαντούν οι ολίγοι, υπάρχουμε όλοι εμεις που σε ξέρουμε και παρακολουθούμε τι γίνεται στο Χωριό μας. Συνέχισε να είσαι παντού και στα Σχολεία και στον αγαπημένο Παναλίαρτο και στις άλλες ομάδες, συνεχίστε να διδάσκετε. Οι πολλοί ξέρουν
    Γ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οποιος γράφει ονοματεπώνυμα εδώ μέσα να υπογράφει με το ονομά του
    και να μην γίνετε π@π@ρ@ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τιμητες της εκπαιδευσης και της παιδείας τον παιδιων του δημου :Αυτους τους ανθρωπους που κατηγορειτε απεκτησαν καποια μορφωση που εσεις ακομα κι αυτο προσπαθηται να μηδενισετε ....αυτο σας το γραφω για το εξης λογο : Το Κ.Κ.Ε. ο χωρος που ανηκω σεβεται τους ανθρωπους της παιδειας και ειδικα τους δασκαλους προσπαθοντας να βοηθησει παντα μεσα απο τους αγωνες να επιλυσει προβληματα της εκπαιδευσης ....και για το συγκεκριμενο θεμα θα εκανε παρασταση και καταγγελια στο ανωτερο επιπεδο ..και αυτο γιατι ξερει απο αγωνες ....για αυτο σας λεω εσεις πικραμενοι ειστε που βρηκατε σκεπη ....να προστατευτειτε απο το φτυσιμο...αν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα φερτε τα καναλια ...αν δεν προστατευονται και κυνδινευουν τα παιδια σας καλεστε τον εισαγγελεα ...αν δεν το κανετε εκτος απο πλαστογραφοι ειστε και υπανθρωποι που κρυβονται και και συκοφαντουν ανθρωπους ...και κατι τελευταιο ο λογος σας και η συμπεριφορα δας δεν εχει καμια σχεση με αριστερα ...μακρια λοιπον και γρηγορα ....γρηγορα στον φυσικο σας χωρο αυτον που βγαλατε βουλευτη στις τελευταιες εκλογες ...ηρθαν και αλλοι μεταναστες εχετε πολυ δουλειά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Na apantisw ston K.methereologo,oti sto sxolio benoun nera apo persi ke oxi mono tora me tin polly dinati vroxi!I armodii vevea einai enimeri!Ntropi stous gonis,pou den endiaferoun gia to provlima,pou iparhi,logo ti posotita nerou,ntropi sas!Gnorizete,oti to paidi sas tha borouse na glistrisei apo mono ena potiri nero ke na xtipisei polly asxima ke pali ntropi sas!Gnorizete,oti sto sxolio pigenoun paidia oute tesaron xronon ke malista gia proti fora ke ixan fovithi toso polly,pou esfigan tis mamades tous ke tous legane,,mama nomiza tha pnigoume,ta nera irthan sta podia mou,,tin psixologia ton mikron pedion den simeni tipota gia sas,epidi ta nera itan 2 i 5 potiria,e ne,tha prepi na ftasoun mexri to tavani gia na endiafertite ke pali ntropi sas min po xirotera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ntropi ke se sas,pou to mono pou sas endiaferi einai i politiki,gia na doume pote tha katalavete,oti oliiiiiiiiiiiii einai idii.Poles iposxesis,prin tous psifisoume ke meta irthan ta diskola,o kathenas stin tesoula tou ke na volepsei kanena sigeni i gnosto!Min ksexnate omos,oti oli anthropi imaste isa,pano apo emas einai mono o OURANOS!Stamatistai lipon ta politika sas ta pexnidakia ke asxolithitai me ta sovara provlimata,pou iparxoun opos ke me to melon tis xoras-ta paida ke ta sxolia,min ta bleketai stin politiki sas einai vromiki,min ta leronetai!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Na pw alo ena ntropi stous gonis,pou den exoun provlima epidi bikan dio potiria nero sto sxolio ke na tous pw,oti meta apo ena mina apo eki,pou bikan ta dio potiria nero,tha bei ke dio potiria krio ma den pirazi,mono dio potiria tha einai,ligo tha krionoun ta pedia,vre isaste sovari eseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καποιος που πηγε σχολειο ας τους αντιγραψει αυτα που θελουν να πουν ....ελεος δεν λυπαστε τα παιδια σας αν διαβαζουν αυτα που γραφεται .....πηγαιντε στον εισαγγελεα αν υπαρχει προβλημα στο σχολειο ...στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ...αν δεν πατε λετε ψεματα .....μεχρι να πατε η σιωπη ειναι χρυσος καντε και λιγοι υπομονη...... σε λιγο θα βρεξει και στο δευτερο δημοτικο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. GOLD SILVER BRONZE tinny ALERT
    Ακόμα αναζητειται η διευθυντρια όποιος την εντοπίσει ας την ειδοποιήσει οτι την ψάχνουν απαντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εκτακτο γεγονος : Στο Δημο Αλιάρτου βρεχει ....βροχή .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aνωνυμε 11.43. Απο αριστερους σαν εσενα εχουμε χορτασει τοσα χρονια.Οσο για τα υπολοιπα που λες περι μορφωσης και υπανθρωπων θα σου πω τα εξης.1]Οιτι οι μορφωμενοι οι γραβατακιδες και οι χαρτογιακαδες καλη ωρα σαν εσενα εφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ και τον τοπο μας σε αυτο το χαλι το 2015 να μπαινει νερο απο τα παραθυρα μεσα στα σχολεια.Αληθεια αν εσενα σου εβαζε νερο το σπιτι θα ελεγες ελα μωρε 2 ποτηρια μπηκαν μονο. 2] Εσυ δεν δικαιουσε να κανεις υποδειξεις στους αλλους για επιστροφη σε φυσικουςχωρους οταν στον συνδιασμο που συμετειχες ηταν υποψηφιοι τουλαχιστον 2 νοσταλγοι του Χιτλερ και υποστιρικτες της Χρυσης Αυγης. Και 3]κατεβα λιγο απο το καλαμι που εχεις καβαληση γιατι οταν θα πεσεις να εισαι σιγουρος οτι θα κανεις πολυ μεγαλο θορυβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απο αριστερούς σαν εμενα εχεις χορτασει ???οπα μεγαλε ....αυτο εγραψα.... αυτες τις εκφρασεις δεν τις λεει κομμουνιστής .Της χρησιμοποιουν ανθρωποι με κουκουλες κατάλαβες !!!!που καποτε κυνηγούσαν κομμουνιστες ....αυτο σου λεω...και αυτο απεδειξες .....καλη μερα να εχεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Όποιος δεν βλέπει τα νερά ή έχει πρόβλημα με την όρασή του ή κάτι άλλο συμβαίνει. Εμείς βέβαια που έχουμε τα παιδιά μας εκεί το ξέρουμε πολύ καλά και έχουμε ενημερώσει από πέρσι οτι το νηπιαγωγείο έχει πολλά προβλήματα αλλά μας έγραφαν κανονικά. Η διευθύντρια κάνει οτι μπορεί και μακάρι και κάποιοι άλλοι να κάνανε τόσα όσα έχει κάνει η συγκεκριμένη για το σχολείο. Και αυτό το γνωρίζουμε εμείς που έχουμε τα παιδιά μας εκεί και είναι ντροπή να τις ρίχνει ευθύνες κάνεις για να καλύψει την δική του ανυπαρξία. Και όταν στο χωριό έχουμε φτάσει να μη λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αλλά ούτε και με το όνομά μας γιατί φοβόμαστε την εξουσία αυτό θυμίζει δυστυχώς άλλες εποχές που η δημοκρατία δεν ήταν και στα καλύτερά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα χα χα αφού το ακούσαμε και αυτό τα είδαμε όλα
      δεν πας καλά αλήθεια αλήθεια..........αχ ρε θεέ μου τι ακούμε

      Διαγραφή
  33. Εσύ που λες οτι "σε λίγο θα βρέξει και στο 2ο δημοτικό" κάτι ξέρεις ή μάλλον ξέρεις πολλά και πας να προλάβεις, ούτε... δήμαρχος να ήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΡΙΜΑ ρε Ντασιώτης, τέτοια μετάλλαξη και τόσο σύντομα ούτε ο Τσίπρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε αν καταφερε ενας μεθυσος κι ενας ανοητος ουρλιαζοντας και κοπανοντας τα τραπεζια να σε πησουν οτι εχουν δικιο,τοτε δε μεταλαχτικε αυτος που λες αλλα επιτελους βρεικες αυτο που σου αξιζει

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς εννοούσα. Ένα παράδειγμα είναι πως από τα επιχειρήματα έχετε περάσει στο μέθυσος και στο ανόητος. Άντε και σε ανώτερα!!!

      Διαγραφή
    3. τα επιχειρηματα φιλε εσενα δε σε πειθουν. πήρες γραμμή πλέον

      Διαγραφή
  35. Παιδια εσεις της δημοτικης αρχης καθε πρωι που ξυπνατε και πατε στον καθρεφτη αφου φτυνετε τους εαυτους σας για το ποσο μαγκες εισαστε οταν κοιτατε πιο προσεκτικα δεν βλεπετε τους προηγουμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εκτακτο δελτίο καιρού στον Δημο Αλιαρτου οταν βρέχει βροχή και οταν βρέχει βρέχονται....δεν ξερω τιποτα ,απλα στην επομενη βροχη θα τρεχετε λαϊκα συσπειρωμενοι νσ δειτε αν μπηκε καμια σταγόνα απο κανενα παραθυρο στο δευτερο..... για να εχετε λογω υπαρξεις .....και εχετε το νού σας αν δειτε να πεφτει κατι ασπρο.... το λενε χιονι ...........και πεφτει μονο στον αλίαρτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οπα ρε μεγαλε θυμιζει αλλες εποχες ο Αλιαρτος ......τι φοβασαι και ποιον φοβάσαι ????μηπως λεω μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ....λεω μηπως .....αν αληθεια το πιστευεις ...μαλλον ακους και εικονες .Δυσκολη περιπτωση .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ