Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δυναμική αντίδραση των κατοίκων της Τανάγρας στη νέα περιβαλλοντική απειλή-φωτο



Με τον πιο δυναμικό τρόπο, ακούστηκε η φωνή των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Τανάγρας,κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας που εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους του Κέντρου  προσωρινής αποθήκευσης και μεταφόρτωσης επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων της εταιρείας CINAR A.E. που βρίσκεται στη θέση «Καλό Πηγάδι» της Τ.Κ. Τανάγρας του Δήμου Τανάγρας.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν 300 περίπου άτομα στη πλατεία του χωριού και αφού ενημερώθηκαν απο τον δήμαρχο κ.Περγάλια,συνέχισαν την πορεία τους προς τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων δήλωσε οτι είναι στο πλευρό των κατοίκων,μπροστάρης στους αγώνες τους  και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και αν αντιστοιχούν.
Η διαμαρτυρία των κατοίκων  έστειλε ένα βροντερό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι θα κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν το μέλλον τους και ορίστηκε νέο συλλαλητήριο το Σάββατο στη πλατεία της Τανάγρας.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι τοπικοί φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος Τανάγρας, του Δήμου Τανάγρας, σας προσκαλούν στο Συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στην πλατεία του χωριού μας προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για το νέο περιβαλλοντολογικό κίνδυνο που πρόκειται να απειλήσει τον τόπο μας μέσω της εταιρίας CINAR Α.Ε. με την διαχείριση επικινδύνων αποβλήτων.

Οι κάτοικοι της Τανάγρας αντιδρούμε στην υποβάθμιση του ήδη βεβαρημένου περιβάλλοντος και σας ζητούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας ώστε να αποτρέψουμε κάθε είδους περιβαλλοντολογική απειλή.
 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ