Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς ευχαριστεί για τη "Λευκή Νύχτα"

Συνάδελφοι και φίλοι του Ε.Σ. Λιβαδειάς,

Η νύχτα στην πόλη μας το Σαββάτο 31 Οκτωβρίου ντύθηκε όντως με χρώματα λευκά. Χρώματα που χαρακτηρίζουν την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την ψυχαγωγία που υπήρχε διάχυτη στην πόλη μας μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς.
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας τιμήσατε στην διοργάνωση της Λευκής Νύχτας. Στην γιορτή αυτή του Λιβαδείτικου Εμπορίου η καθολική συμμετοχή όλων σας σε μια εποχή με έντονη κοινωνική οικονομική και επιχειρηματική αστάθεια είναι ένα ευοίωνο σημάδι για την σύνταξη όλων μας σε κοινούς αγώνες για την βελτίωση των συνθηκών του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Θα ήταν αστοχία να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Λεβαδέων ,την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, για την εμπιστοσύνη που μας παρέχουν για να ολοκληρώνουμε κάθε φορά τις δεσμεύσεις του Δ.Σ. προς τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό.
            Θεωρούμε δεδομένο ότι όλες οι δράσεις του Δ.Σ. δεν θα είχαν επιτυχία εάν δεν στηριζόμαστε στην καθημερινή επαφή και ανταλλαγή ιδεών και αποφάσεων με όλα τα μέλη μας. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν εάν δεν πίστευαν στην προσπάθεια μας δίνοντας οικονομική στήριξη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι φίλοι χορηγοί. Βεβαίως θα πρέπει ξεχωριστά να μνημονεύσουμε την παρουσία στο πλάι μας  την ομάδα μπάσκετ «Απόλλων», το «Olympico Soccer School»,την εθελοντική ομάδα «Levadistas»,την ομάδα Πρόληψης και Διάσωσης Λιβαδειάς, την Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού και την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τις εθελόντριες κυρίες που ανέλαβαν το face painting,την σχολή χορού Αθανασιάδου, το Α.Κ.Ο.Λ., όλους τους ανώνυμους και επώνυμους εθελοντές και τέλος τις μουσικές μπάντες των Special Guest και Forte Fama.
            Δράττοντας την ευκαιρία για την αποστολή ευχαριστηρίων προς όλους ,δεν μπορούμε να μην ζητήσουμε συγνώμη και ελαφρυντικά για τις τυχών παραλήψεις και λάθη. Η μη επίσκεψή μας σε πολλούς συναδέλφους για την οικονομική ενίσχυση έχει να κάνει με την μη διάθεση επιβάρυνσης των ήδη βεβαρημένων οικονομικών όλων μας.
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Μ.Μ.Ε και τους χορηγούς επικοινωνίας που συντάσσονται στις ενέργειές μας και πιστεύουν ότι  καλύτερες μέρες για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα κατορθώνουν να επανέρχονται με συνολικές δράσεις που έχουν ως σκοπό την επαναφορά του χαμόγελου και της αισιοδοξίας σε εμάς και τις οικογένειες μας.
            Ως Δ.Σ. πιστοί στις αρχές για αλληλεγγύη ,συμμετοχή και συναδελφικότητα και βασικό άξονα των δράσεων μας ότι «ζούμε, ψωνίζουμε, συμμετέχουμε στον τόπο μας» θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το σύνολο των συνάδελφων για ένα καλύτερο αύριο.
           

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ