Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Νίκη-ανάσα ο Λεβαδειακός

 Ο Λεβαδειακός είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 6η αγωνιστική (3 Oκτωβρίου) και σε ένα κρίσιμο ματς οι Βοιωτοί παρότι στο τέλος έπαιξαν με τη φωτιά, πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Ντομοβτσίσκι. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς, όμως σε δυο περιπτώσεις βρήκαν δοκάρι (Μάντζιος, Μανωλάς), με την Ξάνθη να απειλεί στο τέλος με την ισοφάριση, χωρίς εν τέλει να παίρνει κάτι. Δίκαιη λοιπόν η νίκη, αν και αγχωτική, με την Ξάνθη να κάνει κάκιστο πρώτο μέρος, αλλά "ξύπνησε" λίγο αργά στο τέλος.

Η γκολάρα του Ντομοβτσίσκι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 14` ο Μάντζιος είχε μια καλή κεφαλιά άουτ, ενώ στο 25` ο έμπειρος φορ άγγιξε και πάλι το γκολ! Ο Φαβάλι σέντρα από τα αριστερά συγκλίνοντας και ο Μάντζιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσέναμο! Τελικά, η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 33`. Ο Φαβάλι εκτέλεσε φάουλ, κεφαλιά πάσα του Μανωλά στον Ντομοβτσίσκι που με ωραίο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα! Σαφώς ανώτεροι οι Βοιωτοί στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια παθητική Ξάνθη, με τον Λουτσέσκου να έχει δικαιολογημένα νεύρα με τους παίκτες του...

Δοκάρι και... Λισγάρας!

Ο τεχνικός της Ξάνθης πέρασε Παπαστεριανό και Καπετάνο στο β` μέρος, με την Ξάνθη να έχει μια καλή φάση με τον Ντιμιτρόφ στο 58`. Ο Λεβαδειακός όμως στο 65` έφτασε κοντά στο 2-0, όταν ο Μανωλάς με μακρινό σουτ κι εξωτερικό φάλτσο στην μπάλα, την έστειλε στο αριστερό δοκάρι του Τσέναμο! Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι έδειχναν να επαναπαύονται στο 1-0 και στο 78` ο Λισγάρας βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή ύστερα από μακρινή μπαλιά και τελείωσε με τη μια τη φάση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, όπως και το φάουλ του Έλτον στο 86`. Στο 90+1` ο Τριάδης έφτασε κοντά στο 1-1, όμως σούταρε άουτ, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικητές τους γηπεδούχους.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο (Τσιντώτας 32'), Στάθης, Ουόν, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Νικολάου, Μαχαίρας, Φαβάλι (Μίνγκας 49'), Βαλερί (Ναβάρο 76'), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Ζαραδούκας (Παπαστεργιανός 46'), Λισγάρας, Φάρκας, Μπαξεβανίδης, Ντιμιτρόφ (Τριάδης 68'), Χέρεα, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος (Καπετάνος 46').

Γκολ:Ντομοβτσίσκι (33' σουτ)

Κάρτες: Μπαξεβανίδης (κίτρινη 13'), Παπαστεργιανός (κίτρινη 75'), Μαχαίρας (κίτρινη 84'),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ