Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μοιρασιά στην Λιβαδειά!

 Οι μοναδικές φάσεις που είχε να επιδείξει το πρώτο ημίχρονο ήταν μια ευκαιρία του Λεβαδειακού και το γκολ της Βέροιας.

Στο 21' ο Μίνγκας έβγαλε τη σέντρα, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 28' ο Μαχαίρας έκανε τραγικό λάθος και με το κεφάλι του έβγαλε τον Μερεμπασβίλι τετ-α-τετ με τον Βερέμκο, ο παίκτης της Βέροιας πλάσαρε ψύχραιμα και άνοιξε το σκορ.

Η Βέροια κράτησε πολύ εύκολα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 47' ο Μαχαίρας γέμισε από τα δεξιά και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η φάση αυτή ήταν το έναυσμα για μια πολύ έντονη πίεση από πλευράς Λεβαδειακού προκειμένου να έρθει η ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν την Βέροια στα καρέ της και τελικά έφεραν το ματς στα ίσια καθώς στο 74' ο Βαγγέλης Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και νίκησε τον Λόπεζ για να κάνει το 1-1.

Δύο λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης, ο Λεβαδειακός παραλίγο να κάνει την ολοκληρωτική ανατροπή καθώς το σουτ του Γιακουμάκη έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 79' ήταν η σειρά της Βέροιας να φτάσει κοντά στο σκορ: ο Μαγέφσκι έκανε το σουτ, ο Βερέμκο απέκρουσε, ο Ναζλίδης στην επαναφορά πήγε να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε ξανά.

Το παιχνίδι είχε πάρει για τα καλά φωτιά, στο τελευταίο δεκάλεπτο η αγωνία ήταν στο κατακόρυφο και στο 93' η Βέροια παραλίγο να "παγώσει" την Λιβαδειά όταν ο Βερέμκο απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Κόλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση της αναμέτρησης.

 sdna.gr
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο β’ ημίχρονο κόντρα στη Βέροια δήλωσε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού ανέφερε ότι η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ με ένα γκολ από το πουθενά ενώ τόνισε ότι η διακοπή θα ευνοήσει τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την απόδοση και διάθεση που έδειξαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα ειδικά εκτός έδρας όπου έχει μαζέψει 10 βαθμούς, είναι και αήττητη με πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλό ρόστερ.

Θέλαμε σε πρώτο βαθμό να προσπαθήσουμε να μην κυνηγάμε το σκορ όπως κάναμε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Αλλά για μια ακόμη φορά από το πουθενά καταφέραμε να δεχτούμε γκολ με αποτέλεσμα και η ομάδα να αγχωθεί και η ψυχολογία να πέσει.

Στην ανάπαυλα ηρεμήσαμε, μιλήσαμε με τα παιδιά και νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει με βάση και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είχαμε και την ατυχία με τα δοκάρια αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη ωστόσο μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σίγουρα θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος.

Παρ' όλα αυτά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αρκετά προβλήματα με τις αναγκαστικές αλλαγές. Η διακοπή μας ευνοεί για να μπορέσει η ομάδα να ξεκουραστεί. Αυτή η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μας γεμίζει αισιοδοξία και προχωράμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ