Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τη δολοφόνησε ο άντρας της-βίντεο

Τραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι του συζύγου της, όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του ίδιου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας.

Αμέσως συνελήφθη ο σύζυγός της ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 37χρονης και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε ότι αυτός την σκότωσε και κατόπιν την έθαψε στο χωράφι του, φροντίζοντας να καλύψει τα ίχνη του με τη φρέζα, ισιώνοντας το χώμα.

Δράστης ο ίδιος ο σύζυγός της, ο οποίος για να θολώσει τα νερά , όλες αυτές τις ημέρες, εμφανιζόταν συντετριμμένος και μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Οπως ομολόγησε στην αστυνομία, την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια το Σάββατο το βραδυ έπειτα από τσακωμό, και ενώ παιδιά κοιμούνταν δίπλα, και στη συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητο στο χωράφι του και την έθαψε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτήμα, ιδιοκτησίας του συζύγου της, στον δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου, είχε «φρεζαριστεί» πριν λίγες μέρες, γεγονός που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.
Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από το Πέραμα του Πειραιά, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βελβεντού, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Κοζάνης.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το Σάββατο, λέγοντας στον σύζυγό της ότι πηγαίνει μία βόλτα, όμως δεν επέστρεψε.

Από το πρωί της Δευτέρας, δυνάμεις της αστυνομίας, το παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού, χτένιζαν κυριολεκτικά την περιοχή.

Κάτοικοι του Βελβεντού αναφέρουν ότι τελευταία φορά που είδαν την 37χρονη ήταν στις 9:00 το πρωί της Κυριακής. Έκτοτε δεν την είδε κανείς. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πορτοφόλι, το κινητό της τηλέφωνο και διάφορα άλλα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονται στο σπίτι.

Επιπλέον, στην οικία όπου ζούσε με τον άνδρα και τα τρία παιδιά της άφησε τις πατερίτσες που χρησιμοποιούσε για να περπατά, καθώς έχει νάρθηκα στο δεξί της πόδι μετά από ένα τραυματισμό που υπέστη.



Η στιγμή της σύλληψης του συζυγοκτόνου - Μέσα στο χωράφι που έθαψε τη γυναίκα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ