Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Σκότωσε τους γονείς του για να τους ληστέψει



Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη, ότι πίσω από τη δολοφονία ενός 78χρονου και της 66χρονης συζύγου του στα Χανιά, στις 15 Ιανουαρίου πέρυσι, βρίσκονται ο γιος τους, ηλικίας 47 χρόνων και δύο φίλοι του,49 και 34 ετών,οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Χανίων.
Σκότωσε τους γονείς του για να τους ληστέψει

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης, ενώ, επιπλέον σε βάρος του 49χρονου και του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Το έγκλημα είχε διαπραχθεί  στην περιοχή Σφηνάρι του Δήμου Κισσάμου και όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 49χρονος έπεισε τον 47χρονο γιο του ζευγαριού να του αποκαλύψει που είχαν οι γονείς του τα χρήματα, τα οποία είχαν βγάλει από την τράπεζα.

Οι τρεις δράστες, το απόγευμα της 15.02.2015 πήγαν με όχημα ιδιοκτησίας του 49χρονου στην οικία των ηλικιωμένων, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Στο σπίτι μπήκαν ο 49χρονος και ο 34χρονος, ενώ ο 47χρονος παρέμεινε στο αυτοκίνητο.

Για να εξαναγκάσουν τους ηλικιωμένους να αποκαλύψουν το σημείο που είχαν κρύψει τα χρήματα, οι δράστες τους κτύπησαν πολλές φορές με ξύλο και μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσουν...

Έπειτα, χωρίς να εντοπίσουν τα χρήματα έφυγαν,  ενώ για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, πέταξαν τα ρούχα τους σε ερημική περιοχή.

Στα σπίτια  των συλληφθέντων βρέθηκαν ένα ψεύτικο όπλο  ( replica ) και ναρκωτικά δισκία.

Επιπλέον σε βάρος του 49χρονου και του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ