Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωσε Τσουρίκοφ ο Λεβαδειακός


Στην απόκτηση του αριστερού μπακ, Αντρέι Τσουρίκοφ προχώρησε ο Λεβαδειακός. «Βγήκε» η αποστολή για το αυριανό ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. «Μέσα» οι νεοαποκτηθέντες.
Παίκτης του Λεβαδειακού και επίσημα ο Αντρέι Τσουρίκοφ. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουκρανού αριστερού μπακ, ο οποίος έρχεται με την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Andriy Tsurikov. Ο γεννημένος στις 5/10/1992 Ουκρανός αριστερός μπακ, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Dynamo Kyiv.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το αυριανό πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσουρίκοφ, αλλά κανονικά «μέσα» είναι οι άλλοι νεοαποκτηθέντες, Μπεν, Μερεμπασβίλι και Μεντί.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Στάθης, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μίνγκας, Καψάσκης, Χατζηλάμπρος, Νικολάου, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Γιακουμάκης, Μπεν.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ