Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ του Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Βοιωτίας στέκεται ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και πρωτοστατεί στη διεκδίκηση αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς και διαβίωσης των μεταλλεργατών.

Καλούμε τα μέλη μας, τους εργαζόμενους στο κλάδο να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί για τον απολογισμό και σχεδιασμό της δράσης με αγωνιστικό πρόγραμμα και κορύφωση την Πανελλαδική Απεργία στις 4 Φλεβάρη ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/01/2016, ώρα 11:00, σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας.

Συνάδελφοι

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε κατά γράμμα και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων,  έρχεται να δώσει το τελικό χτύπημα διαλύοντας ότι έχει απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση! Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα, για να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!

Η Κοινωνική Ασφάλιση για την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση είναι κόστος! Για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας!

Η ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΓΕΝΑΡΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ!



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ