Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή πορτοκαλιών από το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Είκοσι δύο τόνους ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πορτοκαλιών παρέλαβε και διανέμει δωρεάν ο Δήμος μας.

Η παραλαβή έγινε στις 16-2-2016 κατόπιν υπογραφής συμφωνητικού παράδοσης αποσυρόμενων προϊόντων, μεταξύ του Δήμου και της Οργάνωσης Παραγωγής Φρούτων ΕΑΣ Αργολίδας- ΡΕΑ για διανομή στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΦΕΚ 1701 τ.Β΄/14-8-2015).

Η διανομή ξεκίνησε σήμερα 17-2-2016 από τα σχολεία της PORTOKALIA3Δημοτικής Ενότητας Αλιάρτου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ θα συνεχιστεί αύριο (18-2-2016),με τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Θεσπιών.
   Στη διανομή συμμετέχουν, εκτός από το προσωπικό του Δήμου,οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και εθελοντές πολίτες, τους οποίους ευχαριστώ γιατί χωρίς τη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη η διαχείριση τόσο μεγάλης ποσότητας.

Σύντομα θα παραληφθεί πάλι αντίστοιχη ποσότητα.


Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

8 σχόλια:

  1. Τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου γιατί δεν ενημερώνονται για αυτές τις δραστηριότητες έστω σαν απλοί εθελοντές ; Δεν έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό σας; Κρίνετε σκόπιμο να έχουν πλήρη άγνοια;
    Μέλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να αγιασει το στομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σςςςςς... Μην λες τέτοια πράγματα εδώ, οι λασπολόγοι ζουν και βασιλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΒΡΗΚΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σςςςςς...συνεδριάζουν τώρα μυστικά (ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ) οι άλαλοι και οι αλάθητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 7.41.Εχω την εντυπωση οτι τους συμβουλους οταν τους λες αλαλους τους αδικεις.Δεν εχεις ακουσει την φωνουλα τους στα συμβουλια;Ε.Τουλαχιστον εκει ενα ΝΑΙ το λενε γιατι για κατι παραπανω θελει κοτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δημοτική αρχή θέλει να καταργήσει κάθε φωνή που είναι διαφορετική από την….. «άλαλη» παρουσία της. Αρέσκεται επιδεικτικά στα παρασκηνιακά κουτσομπολιά και τις λασποβολές αρνούμενη την καλόπιστη κριτική και το γόνιμο διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι πρόεδροι και το κοινωνικό παντοπωλείο συμμετείχαν και βοηθούσαν. Εσύ το βιολί σου για το δίδυμο και το τρίδυμο . Δηλαδή κάποιοι δεν ασχολούνται επειδή δεν θέλει το διδυμο; Εγώ ως Αλιαρταιος άλλα βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ