Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΜΕ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Συνάδελφοι - ισσες

Να μην αφήσουμε Κυβέρνηση - Κεφάλαιο - Ε.Ε να ολοκληρώσουν τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, μετατρέποντάς την από υποχρέωση του κράτους και της εργοδοσίας σε ατομική υπόθεση καθενός.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

            Τα όσα διαρρέουν από τις συζητήσεις της Κυβέρνησης με το "κουαρτέτο" επιβεβαιώνουν τον όλεθρο που θα επιφέρουν στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα.

            Είναι στάση ευθύνης για τον κάθε συνάδελφο να αντισταθεί. Να συνεχίσουμε τον αγώνα που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως εκφράστηκε με τη μεγάλη συμμετοχή στις Απεργιακές κινητοποιήσεις.

            Έτσι καταφέραμε να τους καθυστερήσουμε να φέρουν τον αντιασφαλιστικό νόμο για ψήφιση. Μπορούμε όμως, και πρέπει να τους σταματήσουμε!!!

            Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε καλύτερα, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τη συμμαχία μας με τους μικρομεσαίους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους που καταστρέφονται απ΄τη στρατηγική του κεφαλαίου και της Ε.Ε που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

            Καλούμε τα μέλη του Σωματείου μας και όλους τους συναδέλφους στον κλάδο της χημικής βιομηχανίας, να συμμετάσχουν στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 27 Μαρτίου ώρα 10:30 στην αίθουσα "ΑΡΜΟΝΙΑ" του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας, να συζητήσουμε για τις εξελίξεις και να συμβάλουμε στην οργάνωση για την επιτυχία της 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ