Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Στην Παπαθωμά για τη φωτιά στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου Θεσπιών το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο-ΒΙΝΤΕΟ


Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε χθες στην Π.Ε. Βοιωτίας μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη κ.α Παπαθωμά και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Αγίου Δημητρίου Θεσπιών για τις καταστροφές που υπέστη ο Ιερός Ναός απο την πυρκαγιά της Παρασκευής.
Η κ.Παπαθωμά εξέφρασε την αμέριστη  στήριξη της Περιφέρειας Βοιωτίας στον εφημέριο του Ιερού Ναού π.Αλέξανδρου,για την αποκατάσταση των ζημιών του πρόναου του Ιερού Ναού.
Ο π.Αλέξανδρος ευχαρίστησε την κ.Παπαθωμά για το προσωπικό της ενδιαφέρον, αλλά και την προσφερόμενη αρωγή από την πλευρά της.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Εκκλησιαστκό  Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσπιών π.Αλέξανδρος Πρωτόπαππας ευχαριστεί την κ.Φανή Παπαθωμά για την αμέριστη βοήθειά της και συνεργασία με αφορμή το ατυχές γεγονός της καταστροφής απο φωτιά του πρόναου του Ναού,να χρηματοδοτήσει την εκδήλωση με θέμα "Την αναγκαιότητα και το ρόλο της Τοπικής Εκκλησίας ως αρρωγός στον αγώνα κατά της ανθρώπινης δυστυχίας'' που  στόχο έχει την επανόρθωση των ζημιών του Ιερού Ναού.
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και την ηλεκτρονική ειδησεογραφική ομάδα του Permisospress.blogspot.gr  και  ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Παπαθεοδοσίου,δια την ευαισθησία του στον Άγιό μας,στην κάλυψη αλλά και την ανάδειξη του προβλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ