Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΟΚ!!! Βουλευτές της Φθιώτιδας «παίρνουν» τους παιδίατρους από το νοσοκομείο της Λιβαδειάς - Απίστευτη καταγγελία γιατρού. Καταρρέουν οι εφημερίες στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς



Διαβάσαμε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης και στην προσωπική σελίδα του γιατρού του νοσοκομείου Λιβαδειάς Κώστα Πλιακοστάμου την παρακάτω ανάρτηση:

Αποτέλεσμα εικόνας για κάτω τα χέρια από΄το νοσοκομειο Λιβαδειας

…»Το γεγονός που ο ακατάλληλος διοικητής της 5ης ΥΠΕ διογκώνει τις ορέξεις του και για τους υπόλοιπους παιδιάτρους του νοσοκομείου Λιβαδειάς τον αφήνει παγερά αδιάφορο (εννοεί τον εισαγγελέα Λιβαδειάς);

Σύμφωνα με πρόταση της υποδιοικητού της 5ης ΥΠΕ και με ομόφωνη απόφαση των βουλευτών της Φθιώτιδας, η τοποθετημένη και απολύτως εξειδικευμένη στα θέματα υγείας ΣΥΡΙΖΑΙΑ απαιτεί και προτείνει την εκ περιτροπής μετακίνηση όλων πια των Παιδιάτρων στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τέτοιες επιθετικές ενέργειες από λειτουργίας του νοσοκομείου Λιβαδειάς δεν έχουμε ξαναδεί.

Η πρώτη φορά αριστερά αδίστακτη όσο ποτέ συνεχίζει το καταστροφικό της έργο επί δικαίων και αδίκων.

Τα παιδιατρικά περιστατικά που έλαβαν χώρα όταν ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ απαίτησε την άμεση απόσπαση της παιδιάτρου στο νοσοκομείο Λαμίας ενώ εφημέρευε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς δείχνουν με τον πιο περίτρανο τρόπο πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά στη Βοιωτία.

Η εκκωφαντική σιωπή του εισαγγελέα πρέπει να σπάσει και να τοποθετηθεί απέναντι στον διοικητή που εκθέτει ολόκληρο παιδιατρικό πληθυσμό υγειονομικά με την ανοχή αν όχι τη σύμφωνη γνώμη των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιος θα πρέπει να τους σταματήσει.

Διαπράττουν στυγερά εγκλήματα στον βωμό υποτιθέμενης ιδεολογικής συνέπειας».



Καλείται εδώ και τώρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος να πάρει θέση.

Αν η σχετική απαίτηση (απόφαση) των συναδέλφων του βουλευτών της Φθιώτιδας και της υποδιοικήτριας της 5ης ΥΠΕ ισχύουν οφείλει, να τους καταγγείλει δημοσίως καθώς θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στο νομό του.

Καλείται επίσης ο κος Θηβαίος να ενημερώσει αν το υπουργείο υγείας έχει αποφασίσει ο ρόλος του νοσοκομείου της Λιβαδειάς απο εδώ και στο εξής να είναι απλά μία δεξαμενή προσωπικού για τα υπόλοιπα νοσοκομεία.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει τότε άμεσα:

Ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος να επιβάλει να σταματήσουν άμεσα οι μετακινήσεις γιατρών προς τη Λαμία και άλλα νοσοκομεία, ώστε να μην διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και των εφημεριών του,

να απαιτήσει το επικουρικό προσωπικό που έχει ανάγκη το νοσοκομείο της Λιβαδειάς καθώς δεν προβλέφθηκε καμία πρόσληψη από τις συνολικά 585 για όλη την Ελλάδα, που ανακοίνωσε το υπουργείο.

Μείνετε συντονισμένοι θα επανέλθουμε στο θέμα…
 viotianet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ