Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δ.Σ.Δήμου Ορχομενού για το προσφυγικό

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα  συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα  Ορχομενού στις    18   Μαρτίου   2016 ημέρα   Παρασκευή   και ώρα 6.30 μ.μ. σύμφωνα με  τις διατάξεις του άρθρου  67  παρ. 2 του Ν. 3852/2010,  «Νέα Αρχιτεκτονική της  Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης – Πρόγραμμα  Καλλικράτης , ύστερα από την αριθμ. πρωτ.  2510/15-3-2016 αίτημα της μειοψηφίας για  συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

 Θέμα 1o: Ενημέρωση & απόφαση σχετικά με  τη δημιουργία χώρων προσωρινής  φιλοξενίας στο Δήμο Ορχομενού στο πλαίσιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού - προσφυγικού θέματος που αντιμετωπίζει η χώρα.  ( Εισηγητής:  Τσιάμης Ιωάννης ,Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ορχομενού , Μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ)

Το θέμα εισέρχεται με γραπτό αίτημα της παράταξης «Ορχομενός Νέα Εποχή» και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μετά από τις δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά που αφορούσαν την εύρεση χώρων φιλοξενίας στους Δήμους της Βοιωτίας που άπτονται της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και της λειτουργίας ήδη δύο κέντρων φιλοξενίας στην Περιφέρειά μας, ένα σε ξενοδοχείο στις Θερμοπύλες και ένα σε στρατόπεδο της Ριτσώνας.

                                                         Ο Πρόεδρος
                                                                       
                                               ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤ. ΡΟΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ