Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Οι ναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στη Θήβα



Τις τελευταίες ημέρες γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θηβαίων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Αγανάκτηση μας προκαλεί το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή προσκαλεί για δεύτερη φορά, και παρά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις εκδηλώσεις της 28η Οκτώβρη, το φασίστα βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

Αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους εργαζόμενους της περιοχής η παρουσία του εν λόγω βουλευτή στην πόλη μας. Θυμίζουμε πως στις εκδηλώσεις μνήμης της 28ης Οκτώβρη η προσωπική του φρουρά επιτέθηκε μέρα μεσημέρι άνανδρα και πισώπλατα σε συναγωνιστή συμπολίτη μας, επειδή συμμετείχε στις διαμαρτυρίες ενάντια στην παρουσία του απογόνου του Χίτλερ στις εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων του ναζισμού.

Καταδικάζουμε την κίνηση της Δημοτικής Αρχής, που αντικειμενικά έχει στόχο να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις των εργαζομένων ότι η φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. είναι απλά ένα άλλο κόμμα. Δηλαδή το βασικό επιχείρημα των ναζί. Η κίνηση αυτή έρχεται ελάχιστες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη - δολοφόνου Ρουπακιά!

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, και το Ε.Κ.Θ, να αντιταχθούν απέναντι σ΄αυτή την απόφαση της Δημοτικής Αρχής.Οι ναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στη Θήβα.

Καλούμε τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους τραμπούκους - εγκληματίες που ευθύνονται για δολοφονίες και επιθέσεις σε αγωνιστές εργάτες. Είναι αυτοί που χύνουν δηλητήριο για καθε οργανωμένο και συλλογικό αγώνα των εργαζομένων και του λαού, και την ίδια στιγμή δεν προλαβαίνουν να κάνουν ερωτήσεις στη βουλή για τα αφεντκά τους, τους εφοπλιστές. Είναι αυτοί που με ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές στηρίζουν τις πολεμικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς στη προσφυγιά.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ

και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις.
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

·        ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

·        ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

·        ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

·        ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ - ΑΥΛΩΝΑ

·        ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΗΒΑΣ

·        ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε.

2 σχόλια:

  1. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ....

    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.....

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΑΡΙ ΜΕ ΤΘΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΘΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟ ΚΛΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΤΘΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ