Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θήβα και Χαλκίδα

Συνελήφθησαν συνολικά έξι (6) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (11-03-2016) ημέρας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, συνολικά έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 39, 34, 31, 30, 29 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε περιοχές της Χαλκίδας, συνελήφθησαν ο 31χρονος και ο 34χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, τέσσερις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Επίσης, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ομοίως στη Χαλκίδα, συνελήφθη ο 29χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης, συνελήφθη ο 26χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε περιοχές της Θήβας, συνελήφθησαν ο 39χρονος και ο 30χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένες με καπνό.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

1 σχόλιο:

  1. ετσι καταπολεμουνται τα ναρκωτικα ρε φιλε? ποια ναρκωτικα ? ολος ο κοσμος την πινει. Τι υποκρισια ειναι αυτη? να ψηφιστει ενας νομος για να προστατευσει τους χρηστες και να να αποποινικοποιηθει η μικροποσοτητα. Δεν καταπολεμουνται τα ναρκωτικα με την ξεφτιλα του καθενος στο ιντερνετ που στην τελικη ειναι δικαιωμα του να κανει οτι γουσταρει για παρτη του. Αντε να δουμε μετα με τι θα γεμιζετε τα "blog" σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ