Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη Φανής Παπαθωμά, στα Μεταλλεία του Αγίου Ιωάννη της Εταιρείας ΛΑΡΚΟ



Τα Μεταλλεία του Αγίου Ιωάννη της Εταιρείας ΛΑΡΚΟ, επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ρένεση Μιχάλη, τον Δ/ντή Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδας και Δ/ντή Υγείας & Ασφάλειας, κ. Πουλάκη Σπυρίδων, τον Δ/ντή Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Κοντογιάννη Ιωάννη , τον Δ/ντή των Μεταλλείων Αγίου Ιωάννη, κ. Κωτάκη Χρήστο και παράγοντες του εργοστασίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα Μεταλλεία, την δραστηριότητά τους και τις προοπτικές τους, καθώς και την συνεργασία τους με την  Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετά από ένα γόνιμο διάλογο διαβεβαίωσαν  την κ. Παπαθωμά ότι θα σταθούν  στο πλάι της Π.Ε. Βοιωτίας,  στους στόχους προτεραιότητας που εκείνη έχει θέσει, όπως Κωπαίδα και Ασωπός.

Η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι: «…οι συνέργειες και οι συνεργασίες είναι εκείνες που επιφέρουν αποτελέσματα και δίνουν λύσεις στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ευχαριστώ δημόσια τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τους Διευθυντές, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή τους».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ