Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Mε 36 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 15η     Μαρτίου   2016, ημέρα ΤΡΙΤΗ    και ώρα   6  .00     μ.μ  . στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.
1
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1.Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015  μέχρι την 31/12/2015 (Δ’ τρίμηνο 2015). - (Η εισήγηση βρίσκεται στο CD)
2.Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Τρέχουσας Χρήσης.
3.Εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λεβαδέων για το έτος 2016.
4.Κατανομή ποσού 90.543,98€ (α΄ δόση 2016) για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων της Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων.
5.Προγραμματισμός προσλήψεων πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τα προγράμματα “Άθληση για Όλους'.
6.Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών των Δημοτικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Λεβαδέων στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΣΠΑ “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”.
7.Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών δομών του Δήμου Λεβαδέων.
8.Προγραμματισμός πρόσληψης καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης υπό μορφή αντιτίμου για τις ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Λεβαδέων.
9.Προγραμματισμός Σύναψης Σύμβασης μίσθωσης έργου για την ιατρική παρακολούθηση των μελών των ΚΑΠΗ Δήμου Λεβαδέων.
10.Λήψη απόφασης για την Ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου.
11.Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας του Κοινωνικού φαρμακείου Δήμου Λεβαδέων.
12.Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις μεταβολές των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων.
13.Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων των υδρονομέων, τον τομέα τον οποίο προορίζεται κάθε θέση, σύμφωνα με τα άρθρα 4 § 1 και 2 του Β.Δ. 28.3/15.4.1957 ΦΕΚ 60 Α ) για το έτος 2016
14.Εκμίσθωση υπαιθρίων κοινόχρηστων χώρων του αστικού ακινήτου “Νεροτριβή” στην περιοχή Κρύας Λιβαδειάς.
15.Έγκριση διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη διαχείριση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Λεβαδέων.
16.Ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων και κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Λεβαδέων.
17.Απ΄ ευθείας ανάθεση συντήρησης λογισμικού για τις ανάγκες των Υπηρεσιών Δήμου Λεβαδέων σε εταιρεία που υπάρχουν ήδη εγκατασταθέντα πληροφοριακά συστήματα.
18.Παραλαβή της υπ΄αριθμ. 60/2016 Μελέτης με τίτλο “Μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας Β1 Σταδίου στα πλαίσια της μελέτης Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δ.Ε. Δαύλειας.
19.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 13/2016 μελέτης με τίτλο “Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων”.
20.Λήψη απόφασης περί του τρόπου Δημοπράτησης του έργου: “Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων”.
2
21.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 56/2016 μελέτης με τίτλο: “Ανάδειξη των ψηφιδωτών Παλαιοχριστιανικού Ναού στην οδό Σπυροπούλου Λιβαδειάς”.
22.Λήψη απόφασης υποβολής αίτησης – φακέλου στα πλαίσια της 6ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα” της Πράξης με τίτλο: “Ανάδειξη των ψηφιδωτών Παλαιοχριστιανικού Ναού στην οδό Σπυροπούλου Λιβαδειάς”. 
23.έγκριση της υπ΄αριθμ. 58/2016 τεχνικής μελέτης του έργου με τίτλο “Διαμόρφωση μονοπατιού πλησίον του Καταλανικού Κάστρου στο φαράγγι της Κρύας”.
24.Λήψη απόφασης υποβολής αίτησης – φακέλου στα πλαίσια της 7ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα” της Πράξης με τίτλο: “Διαμόρφωση μονοπατιού πλησίον του Καταλανικού Κάστρου στο φαράγγι της Κρύας”.
25.Έγκριση φακέλου του έργου με τίτλο: “Εκπόνηση μελέτης κόμβου επί της συμβολής οδών Χαιρωνείας και Αισχύλου”.
26.Τρόπος δημοπράτησης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης με τίτλο: “Εκπόνηση μελέτης κόμβου επί της συμβολής οδών Χαιρωνείας και Αισχύλου”.
27.Έγκριση φακέλου του έργου με τίτλο: “Μελέτη Συντήρησης και Στερέωσης τοξωτού γεφυριού στη θέση Πηγές Κρύας”.
28.Λήψη απόφασης υποβολής αίτησης – φακέλου στα πλαίσια της 6ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα” της Πράξης με τίτλο: “Μελέτη Συντήρησης και Στερέωσης τοξωτού γεφυριού στη θέση Πηγές Κρύας”.
29.Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου: “Συντήρηση Οδών – Πεζοδρόμων & Κοινοχρήστων χώρων”.
30.Αίτημα του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς περί παραχώρησης της χρήσης του Μουσείου Αγροτικής Κληρονομιάς στον Ελικώνα.
31.Προγραμματισμός επετειακών εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου 1821 στην Δ.Κ. Λιβαδειάς και την Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου και διάθεση πίστωσης.
32.Προγραμματισμός επετειακού εορτασμού της ευλογίας της σημαίας της επανάστασης για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τον οθωμανικό ζυγό και διάθεση πίστωσης.
33.Έγκριση Προϋπολογισμού Οικον. Έτους 2016 – Εισηγητικής Έκθεσης Προϋπολογισμού – ετησίου Προγράμματος Δράσης της Κ.Ε.ΔΗ.Λ. (2 αποφάσεις).
34.Έγκριση διενέργειας εργασίας εκτυπώσεων ενημερωτικών εντύπων του Δήμου Λεβαδέων.
35.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας Χημικού Υλικού για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λιβαδειάς.
36.Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών (21 περιπτώσεις)
                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                                                                              Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ