Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Με 26 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 6η Απριλίου 2016, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ - και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.Υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2016 βάσει του άρθρου 6 της ΚΥΑ 26945/31-7-2015 “Παροχή οδηγιών για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των Δήμων Οικ. Έτους 2016 .

2.Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων και περιοδικών αναγκών δίμηνης διάρκειας (αρ. 206 του Ν.3584/07).

3.Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες για την κάλυψη της αμιγούς εποχικής ανάγκης λειτουργίας της Δημοτικής Κατασκήνωσης στην “Παλιομηλιά Ελικώνα”.

4.Έγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένων πιστώσεων σε βάρος των Κ.Α. της πάγιας προκαταβολής του τρέχοντος προϋπολογισμού 2016.

5.Παράταση σύμβασης μίσθωσης με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), που αφορά την εκμίσθωση ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Κυριακίου του Δήμου Λεβαδέων.

6.Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για αποθήκη στη Δ.Ε. Χαιρώνειας.

7..Παράταση της υπ΄αριθμ. 8321/2015 σύμβασης Προμήθειας Ειδών Αρτοποιείου για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Λεβαδέων (10.340,00€ χωρίς ΦΠΑ).

8.Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας για το έργο: “Διαγράμμιση Δημοτικών Οδών”.

9.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 16/2016 τεχνικής μελέτης με τίτλο: Ασφαλτόστρωση Δημοτικής Οδού από θέση Μπρακάκος έως Κουτέϊκα.

10.Λήψη απόφασης περί του τρόπου δημοπράτησης του έργου: Ασφαλτόστρωση Δημοτικής Οδού από θέση Μπρακάκος έως Κουτέϊκα.

11.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 17/2016 τεχνικής μελέτης με τίτλο: Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιϊας.

12.Έγκριση της υπ΄αριθμ. 46/2016 τεχνικής μελέτης με τίτλο: Αποκατάσταση Βλαβών που προκλήθηκαν από θεομηνίες σε γέφυρες του Δήμου Λεβαδέων.

13.Λήψη απόφασης περί του τρόπου δημοπράτησης του έργου: Αποκατάσταση Βλαβών που προκλήθηκαν από θεομηνίες σε γέφυρες του Δήμου Λεβαδέων.

14.Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Συντήρηση Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Λεβαδέων.

15.Έγκριση γενομένων δαπανών που αφορούν τις δαπάνες για την πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης ΓΕΛ-ΕΠΑΛ.

16.Έγκριση γενομένων δαπανών που αφορούν τις δαπάνες για την πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων Γαϊτανάκι στη Λιβαδειά 2016.

17.Καθορισμός αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.

18.Υλοποίηση προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2016.

19.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών δημιουργικής απασχόλησης για τους παιδικούς σταθμούς.

20.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας ιματισμού για τους παιδικούς σταθμούς.

21.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας μοκέτας για τον Α΄ βρεφονηπιακό σταθμό.

22.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας - σακούλες ηλεκτρικής σκούπας- για τους παιδικούς σταθμούς.

23.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας παιδικών στρωμάτων.

24.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας Ηλεκτρονικού Χρονομέτρου και Κονσόλας ελέγχου για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

25.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας μεταλλικών πάγκων για την κουζίνα της Κατασκήνωσης στην Παλιομηλιά Ελικώνα του Δήμου Λεβαδέων.

26.Υποβολή αιτήματος για την έγκριση διενέργειας προμήθειας δύο (2) ανοξείδωτων ποδοκίνητων κάδων για την Κατασκήνωση Παλιομηλιά Ελικώνα του Δήμου Λεβαδέων.


                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                      
                                                       Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ