Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Συλλήψεις 26 ατόμων για διάφορα αδικήματα στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για κλοπή, εκβίαση, απάτη και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει αρχικά από αποθήκη ιδιοκτησίας ημεδαπού στην περιοχή, διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας (3.000) ευρώ και στη συνέχεια, απαίτησαν από τον παθόντα, με χρήση απειλών βλάβης της εργασίας του, χρηματικά ποσά προκειμένου να του επιστρέψουν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Αλλοδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή πορτοφολιού από πελάτη εμπορικού πολυκαταστήματος στην περιοχή.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ευβοίας, για κλοπή από αύλιο χώρο οικίας στην περιοχή.

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ημεδαπός στη Χαλκίδα και αλλοδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις. Επιπλέον ο αλλοδαπός κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Έντεκα (11) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλφοροίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:

•    τέσσερις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
•    τέσσερις ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αιδηψού & Νέας Αρτάκης,
•    αλλοδαπός στην περιοχή της Κύμης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και
•    δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.

Τρεις (3) αλλοδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των         Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Ημεδαπός στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Τέλος, τρεις (3) ημεδαποί στη Θήβα & τη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λιβαδειάς αντίστοιχα, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ