Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πέντε εκατομμύρια επισκέπτες...και συνεχίζουμε

Όλα ξεκίνησαν πριν πέντε  περίπου χρόνια όταν αισθανθήκαμε την ανάγκη να φέρουμε στο φως της δημοσιότητας κάθε είδους είδηση που αφορούσε την ευρύτερη περιοχή του νομού Βοιωτίας.
Έτσι, με έδρα το Νεοχώρι Βοιωτίας, τον Απρίλιο  του 2011 κάναμε την πρώτη «διαδικτυακή» εμφάνισή μας μέσω αυτού του blog, η οποία ήταν και άκρως δυναμική. Πέσαμε κατευθείαν στα «βαθιά» με αποκλειστικό ρεπορτάζ για την μόλυνση του ιστορικού ποταμού Περμησσού.  Και δεν μείναμε μόνο εκεί. Συνεχίσαμε…με μοναδικό σκοπό την πλήρη και λεπτομερή αποτύπωση της αλήθειας, χωρίς «σκοτεινά» σημεία.
Είτε αυτή αφορούσε τα προβλήματα των πολιτών,είτε για την οποιαδήποτε τοπική πολιτιστική δραστηριότητα και όχι μόνο.
Χάρη στην έγκυρη -και μη κατευθυνόμενη από εξωγενείς παράγοντες- ενημέρωση που προσφέρουν αυτό το διάστημα οι συνεργάτες του permisospress.blogspot.gr με μεγάλο κόπο και χάρη στην εμπιστοσύνη που δείξατε αυτά τα πέντε χρόνια  σε εμάς, καταφέραμε να ξεπεράσουμε –βάσει στατιστικών στοιχείων- αισίως τους  5.312.269 επισκέπτες σε αυτό τον ιστότοπο, ενώ παράλληλα φτάσαμε τα  37424 και πλέον άρθρα.
Θα θέλαμε λοιπόν, μέσω αυτής της ανάρτησης να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων όλους τους αναγνώστες μας που επιλέγουν το permisospress για την ενημέρωσή τους. Εμείς από την πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ακόμα περισσότερη προσπάθεια, κόπο και φυσικά αποκλειστικά ρεπορτάζ.
Μέχρι την επόμενη είδηση… Kαλή ανάγνωση   

7 σχόλια:

  1. Σας εύχομαμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και κέφι.
    Συνεχίστε την ενημέρωση έτσι ακριβώς όπως ξεκινήσατε,έντιμα δυναμικά και χωρίς καμία υποχώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλοι την ομάδα του permissos press, συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε , και μην μας στερήσετε την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για την Βοιωτία μέσω του blog σας.

    Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο , συγχαρητήρια από όλους εμάς τους ανώνυμους αναγνώστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι αυτό το υπέροχο blog να συνεχίσει να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμη, καθώς οι αναρτήσεις σας είναι πάντα δελεαστικές!
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από εμένα στην ομάδα του permissospress. Σοβαρή η δουλειά σας. Είστε άξιοι πολλών επαίνων μεταξύ των άλλων και για το ήθος σας. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ αξιόπιστο μπλοκ και με πάρα πολες χρηστικές ειδήσεις. Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλά συγχαρητήρια για το permissos! Φαίνεται οτι είναι "τεράστιο" και η πολύ προσεγμένη δουλειά που έχει γίνει,μοιάζει με βιβλίο το διαβάζεις,το διαβαζεις και δεν το χορταίνεις..... .Και πάλι μπράβο και μην αλλάξετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνεχίστε έτσι και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!Πάρα πολλές πληροφορίες, πολύ ενημερωμένο site

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ