Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Β.ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ



Εθιμοτυπική επίσκεψη – μετά από πρόσκληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου – πραγματοποίησε την 1η Απριλίου η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στο Διοικητήριο της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) που εδρεύει στην Τανάγρα Βοιωτίας.
Εκ μέρους του ΔΣ του Σ.Β.Σ.Ε. παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κουδούνης, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ήταν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κορογιάννος.  Ο Πρόεδρος του ΔΣ τηςΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπασπύρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Θ. Μαζαράκος, καθως και ανώτατα Διοικητικά Στελέχη ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και αναφέρθηκαν σην 40χρονη πορεία της εταιρείας και στην αναπτυχθείσα τεχνογνωσία Ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε. ευχαρίστησε της Διοίκηση για την πρόσκληση και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ε.Α.Β. και κυρίως στο κομμάτι της εκπαίδευσης, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί εξαιρετικά χρήσιμο για τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου. Στη συνέχεια μίλησε για την δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας πάνω στον τομέα αυτό, και έκλεισε με την σύντομη αναφορά του στις εξελίξεις γύρω από την επίσημη πλέον μορφή που λαμβάνει το Επιχειρηματικό Πάρκο στην ευρύτερη περιοχή ..
«Ανάπτυξη χωρίς υποδομές δεν γίνεται, γι` αυτό και στόχος του Σ.Β.Σ.Ε. είναι να αναπτυχθεί επιχειρηματικά αυτή η περιοχή, με όρους και κανόνες οι οποίοι  θα την καταστήσουν ελκυστική για εγκατάσταση νέων επιχειρήσεων και είναι πολύ ενθαρρυντικό που και η πολιτεία και η Περιφέρεια είναι μαζί μας» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε.  κ. Νίκος Κουδούνης.
Στο τέλος της επίσκεψής τους, ο Δνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Μαζαράκος πρόσφερε από ένα επετειακό λεύκωμα για τα 40 χρόνια της Εταιρείας στους κκ. Κουδούνη και Αγνιάδη.



Με εκτίμηση

Νικόλαος Κουδούνης
Πρόεδρος ΔΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
53ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας
320 11 Οινόφυτα Βοιωτίας
Τηλ.:22620 53183, φαξ. 22620 53147
e-mail: sbste@yahoo.gr, www.sbsτe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ