Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

25 συλλήψεις το τελευταίο διήμερο στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά (25) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (03/04-05-2016), συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα και συγκεκριμένα:

Έξι (6) άτομα και ειδικότερα τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας (Χαλκίδα & Ροβιές), από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε., καθώς και της Β’  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και δύο ημεδαποί στην περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Εύβοιας (Χαλκίδα & Ιστιαία), από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Αλλοδαπός στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (463) γραμμαρίων.
 
Οκτώ (8) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και ειδικότερα:

•    δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
•    ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε Ευβοίας αντίστοιχα,
•    ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και

•    δύο ημεδαποί στη Θήβα και στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας (Θήβα) & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα.

Τρεις (3) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στο Δομοκό και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, τρεις (3) ημεδαποί στη Θήβα και στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λιβαδειάς, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.




                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ