Σάββατο 21 Μαΐου 2016

27 νέες συλλήψεις στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα και συγκεκριμένα:

Πέντε (5) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή ενός τρέιλερ, ιδιοκτησίας αλλοδαπού.



Πέντε (5) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της  Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, αντίστοιχα,
•    ένας ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και
•    ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας αντίστοιχα.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας αντίστοιχα, καθώς και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα και στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών  αντίστοιχα, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ