Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την   30η Μαϊου  2016, ημέρα   Δευτέρα   και ώρα  13.30   στο Δημοτικό Κατάστημα.

Σε περίπτωση απουσίας σας , παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλέφωνο  2261350817 προκειμένου να προσκληθεί αναπληρωματικό μέλος.

                   Τα θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.    ΄Ελεγχος των προβλεπόμενων από το άρθρο 4.2 της διακήρυξης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» δικαιολογητικών για τη σύναψη σύμβασης.
2.    ΄Εγκριση Πρακτικών Δημοπρασίας του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ».
3.    Κατακύρωση φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την ανάδειξη εταιρείας με σκοπό την εκποίηση του συνόλου των χαρακτηρισμένων ως εγκαταλελειμμένων (Ο.Τ.Κ.Ζ.) καθώς και των τρικύκλων μηχανοκίνητων οχημάτων , εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λεβαδέων.
4.    Κατακύρωση φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας , για την εκμίσθωση του ακινήτου – αναψυκτηρίου που βρίσκεται στη θέση ΄΄ Παλαιά Βρύση΄΄ της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Δήμου Λεβαδέων.
5.    Kατακύρωση δημοπρασίας για την «Ασφάλιση των μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων του Δήμου Λεβαδέων».
6.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 46.477,00 ευρώ για Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών για δράσεις πολιτικής προστασίας για τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λεβαδέων.
7.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 17.347,92 ευρώ για Μίσθωση μηχανημάτων για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών για δράσεις πολιτικής προστασίας.
8.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 391,92 ευρώ για την Προμήθεια σακουλών ηλεκτρικών σκουπών των Παιδικών Σταθμών.
9.    Απαλλαγή και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
10.    Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη εξόδων δημοσίευσης απολογισμού κληροδοτήματος  ΄΄Μπίμειο ΄Επαθλο ΄Αμιλλας’’ , οικονομικού 2015.
11.    Αποδοχή χορηγίας της Τράπεζας Αττικής ποσού 2.000,00 ευρώ για την διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΄΄Πάσχα στη Λιβαδειά 2016’’.
12.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 3.000,00 ευρώ για την Προμήθεια ειδών δημιουργικής απασχόλησης για τους παιδικούς σταθμούς (χαρτικά , μπογιές , εκπαιδευτικό  υλικό κλπ).
13.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 10.820,00 ευρώ για την προμήθεια Μηχανογραφικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων.
14.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 550,00 ευρώ για την Προμήθεια χρονομέτρου και κονσόλας ελέγχου για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
15.    Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης.
16.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 105,00 ευρώ για δαπάνη κτηματογράφησης ακινήτων του Δήμου.



                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                  ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 
                                                        
                                                            ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ