Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η Επιτροπή Προστασία Περιβάλλοντος της Βουλής στον Ασωπό

Επίσκεψη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος τη Βουλής στην περιοχή Ασωπού ποταμού

Στα πλαίσια των επισκέψεων σε περιοχές με ιδιαίτερο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον, αντιπροσωπεία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος  της Βουλής, την Δευτέρα 13/06/2016 επισκέφθηκε την περιοχή του Ασωπού ποταμού.

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα μέλη της Επιτροπής υποδέχθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Ιωάννης Ταγκαλέγκας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Εκτός από την επιτόπια επίσκεψη στον ποταμό Ασωπό ακολούθησε και σύσκεψη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας όπου, η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, υπογράμμισε με ιδιαίτερη προσοχή τις ενέργειες που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και απορρέουν από την επιμονή και πολιτική θέληση του Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, να λυθεί ένα από τα σοβαρότερα θέματα της Βοιωτίας που ακούει στο όνομα «ΑΣΩΠΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ».

Η Περιφερειακή αρχή πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις προχωρά με σταθερά βήματα στο πλαίσιο του σχεδίου, για την απορρύπανση και εξυγίανση του Ασωπού ποταμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ