Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πακιστανοί έκαναν πορεία στη Θήβα -Καταγγέλλουν νέα Μανωλάδα (video)



Πορεία στους δρόμους της Θήβας και συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία πραγματοποίησαν μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μέλη του ΚΕΡΦΑ απαιτώντας να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση των εργατών γης στην ευρύτερη περιοχή.

Η Πακιστανική κοινότητα καταγγέλλει άγριες συνθήκες εκμετάλλευσης και βάρβαρη συμπεριφορά στους εργάτες γης με αφορμή στο πρόσφατα εργατικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στα Βάγια Βοιωτίας.(Δείτε εδω τη σχετική είδηση)


"Νέα Μανωλάδα" καταγγέλλουν στη Θήβα μέλη της... από LAMIASTARGR

13 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ (Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ....ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ? ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΗΒΑΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥΡΟΥΠΩΣΕΙ. Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε (13.6.2016 - 2.43 μ.μ.) , αποτύπωσες την απολύτως πραγματική κατάσταση ... ΄Ετσι ακριβώς γίνεται ... Ο εργοδότης αγρότης , κάθε φορά που χρειάζεται εργάτες για αγροτικές εργασίες , επικοινωνεί τηλεφωνικά με κάποιον γνωστό του αλλοδαπό ( π.χ. Ινδό , Πακιστανό , Αλβανό κλπ), ο οποίος γνωρίζει την Ελληνική Γλώσσα (λόγω του ότι έχει έλθει στην Ελλάδα πριν από χρόνια) και του αναθέτει την εύρεση συγκεκριμένου αριθμού εργατών . Εκείνος συγκεντρώνει τους εργάτες (κατά πάγια τακτική ομοεθνείς του) και τους οδηγεί στο κτήμα του αγρότη για εργασία . Ο αγρότης , καταβάλλει στον αλλοδαπό συνολικά όλα τα ημερομίσθια των εργατών , τα οποία ανέρχονται στα 30 ευρώ (ημερησίως) δι΄ έκαστον εργάτη ... Τα περί δήθεν αμοιβής 2 ευρώ/ημερησίως που λέει ο του "ανταρσυα" ΑΣΧΕΤΟΣ & ΑΝΙΔΕΟΣ Κωνσταντίνου , είναι απλά ΜΠΟΥΡΔΕΣ , όπως ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ είναι τα λεγόμενά του περί μεταφοράς των εργαζομένων στα κτήματα με ρυμούλκες ... Με ποιό μεταφορικό μέσον , δηλαδή , θα έπρεπε να μεταφέρονται οι εργάτες στα κτήματα ; Με μισθωμένα ταξί ή λεωφορεία ;;; χαχαχαχαχαχαχααα ... Ρε ΒΛΑΚΑ Κωνσταντίνου , μήπως θα έπρεπε οι εργάτες γης να μην σκονιστούν ή και να μην λασπωθούν ;;; Τότε να τους πάρεις ως υπαλλήλους στα γραφεία των ΜΚΟ σου , ΜΑΛΑΚΑ ε ΜΑΛΑΚΑ ... Οι εργάτες γης , αδαή Κωνσταντίνου , είτε ημεδαποί είτε αλλοδαποί είναι , με ρυμούλκες μεταφέρονται για εργασία ... Αν τους αρέσει ... Αν δεν τους αρέσει , πίσω στη χώρα τους ... Κανείς δεν τους προσκάλεσε ... Απρόσκλητα και παράνομα ήλθαν , δημιούργησαν κλίκες , δημιούργησαν γκέτο και αναστάτωσαν τις ζωές του ντόπιου Ελληνικού πληθυσμού με την παραβατικότητα που επιδεικνύουν ... ΄Ηλθες στη Θήβα , ηλίθιε Κωνσταντίνου , να μας φωνάξεις με την ντουντούκα "όχι στο ρατσισμό" !!! Ποιόν ρατσισμό , ρεεεεε ;;; Εσείς είστε , κύριοι , οι πρώτοι διδάξαντες ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων ... Για ρώτα τους προστατευομένους σου , ποιός Θηβαίος πολίτης τολμάει να κυκλοφορήσει στην πόλη μας μετά την δύση του ηλίου ;;; Παντού αυτοί ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ... Τολμάς , προβοκάτορα , να συγκρίνεις το περιστατικό της Μανωλάδας (όπου ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ "ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ" οι αλλοδαποί), με ένα τροχαίο που έγινε στη Θήβα ... ΄Εχεις δουλέψει ως εργάτης γης , τελμπεχανά Κωνσταντίνου ; Ξέρεις πόσα τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά ; ΄Η μήπως σε ενδιαφέρουν μόνον εκείνα που αφορούν τους "φίλους" σου ; ΄Ηλθε και ο πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών , να καλέσει με την ντουντούκα τους εργάτες Πακιστανούς , απευθυνόμενος σ΄ αυτούς στη μητρική τους γλώσσα , να ξεσηκωθούν , να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν δικαιώματα στην χώρα που τους φιλοξενεί , που αν μη τι άλλο δεν τους τα οφείλει , σε αντίθεση με την χώρα τους που ΚΑΙ τους τα οφείλει ΚΑΙ υποχρεούται να τους τα παρέχει ... ΄Αντε στα τσακίδια Κωνσταντίνου και όλοι οι ομοϊδεάτες σου , που ήλθατε να αξιώσετε την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα , με την ελπίδα να μαζέψετε ψηφαλάκια για το "ανταρσυα" το "παμε" , το "ερχόμαστε" , το "φεύγουμε" και "του διαόλου τη μάνα" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΑΝ δε σας αρέσει που σας εκμεταλεύονται όπως λέτε βρε παιδιά, τότε ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!……….ΤΙ καθόσαστε???

    ΔΡΟΜΟ και πηγαίνετε σε ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ που δε θα σας εκμεταλεύονται…

    Είναι ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου τους αγαπανε τοσο πολυ ας τους παρουν στα σπιτια τους, ποσο αρεσει σ αυτους τους προοδευτικους που τοσα χρονια εγινε μπουρδελο η πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο "γνωστός" Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έμμισθος ΜΚΟ που οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν για να προβοκάρει ανενόχλητο τις ανθεληνικές απόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο δολοφόνος της Marfin ακόμα ελευθερος είναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπου γάμος και χαρά .. η Βασίλω πρώτη !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρηκαν ευκαιρια τα φασιστοοιδει στοιχεια να υπερασπιστουν τους μεγαλοαγροτες, λεσ και δεν ξερουμε οτι ειναι οι ιδιοι.λες και δεν ξερει ο κατοικος της θηβας οτι ολοι αυτοι δουλευουν για 5 και 10 ευρω.αλλα ετσι ειναι.οι αφεντες να καθονται στο καφενειο να μπεκροπινουν και οι σκλαβοι να δουλευουν νυχτα με νυχτα.ρε φασιστες που θελετε να γραψετε και σχολια ποσα χρονια εχετε να πιασετε τσαπα στα χερια σας;μιλατε εσεις που εχετε φαει το καταπετασμα απο τις επιδοτησεις; που εχετε φαει περιουσιες στα κωλομπαρα και τωρα σας εφταιξε που καποιοι διαμαρτυρηθηκαν για ποιο ανθρωπινες συνθηκες εργασιας;ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, έγραψες τις μαλακίες σου, άκου και πέντε πράγματα τώρα εσύ δημοκράτη, που αποκαλείς φασίστα όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική σου. Άκου λοιπόν, το μεροκάματο στον κάμπο είναι 25 ευρώ με φαγητό, ή 30 ευρώ χωρίς φαγητό, συνήθως οι εργάτες επιλέγουν τα 25 ευρώ με φαγητό.
      Πέσατε όλοι να φάτε τους αγρότες, ότι δήθεν εκμεταλλεύονται τους αγαπημένους σας αλλοδαπούς εργάτες γης, και σε ρωτάω, αφού οι συνθήκες εργασίας είναι άθλιες, αφού τους εκμεταλλεύονται γιατί συνεχίζουν και εργάζονται; Γιατί δεν φεύγουν; Σας είπε κανένας ότι τους πιάνουν από το αφτί και τους σέρνουν με το ζόρι στο χωράφι; Όχι φίλε, μόνοι τους πηγαίνουν. Έγινε ένα τροχαίο και ήρθε ο ανεπάγγελτος και απαίδευτος Κωνσταντίνου του ανταρσία να μαζέψει ψήφους των αλλοδαπών για το κόμμα του, και λέει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι και εσύ αμέσως τσιμπάς. Δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά γίνονται για πολιτικές σκοπιμότητες; Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν, δεν τους βασάνισε ο αγρότης, δεν τους φέρθηκε άσχημα, νομίζεις ότι ήθελε ο άνθρωπος να συμβεί κάτι τέτοιο; Και αμέσως ήρθε ο Κωνσταντίνου να ξεσηκώσει τους Πακιστανούς σε εξέγερση. Είδες ποτέ τον Κωνσταντίνου να πάει και να διαμαρτυρηθεί για τις άθλιες συνθήκες των Ελλήνων εργαζομένων σε διάφορες επιχειρήσεις; Είδες ποτέ τον Κωνσταντίνου να πάει να διαμαρτυρηθεί για τους μισθούς πείνας που παίρνουν οι νέοι Έλληνες εργαζόμενοι, και για την ανασφάλιστη εργασία των Ελλήνων εργαζομένων; Όχι φίλε, δεν έχει πάει ποτέ, γιατί από τους Έλληνες δεν περιμένει ψήφους, ενώ από τους αλλοδαπούς περιμένει. Και μετά μας μιλάει ο Κωνσταντίνου για ρατσισμό, αυτή η επιλεκτικότητα να διαμαρτύρεται μόνο για τους αλλοδαπούς δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων;
      Όσο για τους τεμπέληδες αγρότες που μπεκροπίνουν όλη μέρα στα καφενεία, έχεις δει ποτέ χέρια αγροτών να δεις πως είναι; σκασμένα και γεμάτα πληγές, όχι σαν τα δικά σου τρυφερά χεράκια που το μόνο που έχεις πιάσει στα χέρια σου είναι το ακριβό κινητό που έχεις πάρει με τα λεφτά του μπαμπά σου, και το ποτήρι που πίνεις κάθε μέρα το φρέντο στην καφετέρια. Από όλα όσα γράφεις κάνεις μπαμ ότι δεν έχεις κάνει ούτε ένα μεροκάματο στην ζωή σου, και επίσης αναρωτιέμαι αν εσύ ξέρεις το σχήμα της τσάπας. Έτσι και πιάσεις εσύ τσάπα στα χέρια σου και τσαπίσεις 3-4 φορές θα γεμίσουν τα χέρια σου φουσκάλες.
      Έννοια σου και μια μέρα θα με θυμηθείς, όταν θα πέσει πείνα και θα τρέξετε όλοι εσείς οι δημοκράτες των αστικών κέντρων στην επαρχία για να βρείτε να φάτε, θα παρακαλάς τους φασίστες αγρότες για μια πατάτα, αλλά σου εύχομαι να μην βρεθεί κανείς να σου δώσει, και τότε να πας στον δημοκράτη και προστάτη της αλλοδαπής εργατιάς Κωνσταντίνου να σου δώσει.
      Κατάλαβες αργόσχολε επαναστάτη του καναπέ και της καφετέριας;

      Διαγραφή
  9. Λίγες μέρες πριν από το τροχαίο με τους Πακιστανούς, και συγκεκριμένα στις 5/6/2016 έγινε ένα ακόμα τροχαίο έξω από την Λιβαδειά με θύμα μια κοπέλα μόλις 17 χρονών που έχασε την ζωή της. Εκεί όμως δεν είδαμε τον κύριο... κύριο, τέλος πάντων..., τον κύριο Κωνσταντίνου και τους κωλαούζους του, να έρθουν στην περιοχή και να οργανώσουν ένα συλλαλητήριο, πορεία, διαμαρτυρία, για την άθλια κατάσταση του οδικού δικτύου του Νομού. Βλέπετε η κοπέλα ήταν Ελληνίδα και για τον ανταρσία η ζωή της δεν είχε καμιά αξία. Δεν ήταν και δεν θα γινόταν ποτέ ψηφοφόρος τους, σε αντίθεση με τους αλλοδαπούς μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά μια απορία; Επειδη το λέτε. Ψηφίζουν οι αλλοδαποί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ λέω να ζητάν ολοι ρε ανώνυμε κοντρα στους εργοδότες τους. Και οι Ελληνες εργάτες και οι άνεργοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι φοιτητές και οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί και όλοι! Και να διαδηλώνουν όλοι! Ακομα και οι γυνάικες και οι μαθητές και οι φαντάροι! Και να εξεγερθούν μάλιστα κάποια στιγμή. Κοντρα στους πλούσιους οποιοι κι αν είναι αυτοι, έλληνες ή ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και να λέμε και την αλήθεια αυτοί βγάζουν αφορολόγητα λεφτά,μένουν 15-20 σε ένα παλιό κτίριο,τους μένουν τα πάντα στη τσέπη και βγάζουν χρήμα που μετράει πίσω στη χώρα τους.Ο κακοκμοίρης ο νέος Έλληνας άνεργος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα ποιος ασχολείται μαζί του,και μάλιστα χιλιάδων πτυχιούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ