Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Με 17 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. Δήμου Λεβαδέων


Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 15η του μηνός Ιουλίου 2016, ημέρα Παρασκευή - και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.


        Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.    Εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Λεβαδέων 2015-2019.(Σας έχει σταλεί με email.)
2.     Σύσταση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΑΓΚΑΚΗ,ΟΔΟΥ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ,ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ) .
3.    Σύσταση Επιτροπής  Παραλαβής φυσικού εδάφους για το  έργο “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΜΠΡΑΚΑΚΟΣ ΕΩΣ ΚΟΥΤΕΪΚΑ”.
4.    Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου:”ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ”
5.    Έγκριση του Εγχειριδίου Διαδικασιών Διοικητικής Ικανότητας συγχρηματοδοτούμενων έργων Δήμου Λεβαδέων και εφαρμογή αυτού από τις υπηρεσίες του Δήμου μας , στο πλαίσιο της Διαχειριστικής Ικανότητας Δικαιούχων ΕΣΠΑ 2014-2020.
6.    Εγκριση μελέτης σκοπιμότητας για τη πράξη “Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού κτιριακού αποθέματος αρχιτεκτονικής αξίας (πρώην κτίριο Πανεπιστημίου) και περιβάλλοντος χώρου με εφαρμογή ενεργειακής αναβάθμισης για τη χρήση δημοτικών υπηρεσιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων”.(θα σας  σταλεί με email.)
7.    Παραλαβή της μελέτης με τίτλο “Μελέτη ενεργειακής απόδοσης για τη πράξη “Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού κτιριακού αποθέματος αρχιτεκτονικής αξίας (πρώην κτίριο Πανεπιστημίου) και περιβάλλοντος χώρου με εφαρμογή ενεργειακής αναβάθμισης για τη χρήση δημοτικών υπηρεσιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων”.(θα σας  σταλεί με email.)
8.    Εγκριση τεχνικής μελέτης με τίτλο :  “Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού κτιριακού αποθέματος αρχιτεκτονικής αξίας (πρώην κτίριο Πανεπιστημίου) και περιβάλλοντος χώρου με εφαρμογή ενεργειακής αναβάθμισης για τη χρήση δημοτικών υπηρεσιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων” και τευχων δημοπράτησης.
9.    Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή κάθε τι σχετικού για την υποβολή πρότασης πράξης με τίτλο :  “Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού κτιριακού αποθέματος αρχιτεκτονικής αξίας (πρώην κτίριο Πανεπιστημίου) και περιβάλλοντος χώρου με εφαρμογή ενεργειακής αναβάθμισης για τη χρήση δημοτικών υπηρεσιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων”στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών ,Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη”.
10.    Εγκριση διενέργειας Προμήθειας Χυτοσιδηρών Οριοδεικτών
11.    Ορισμός εκπροσώπου  του Δήμου Λεβαδέων και του αναπληρωτή αυτού στην  Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο και την υλοποίηση του Μέτρου 19+”Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER 2014-2010 “
12.    Εγκριση συμμετοχής του Δήμου Λεβαδέων στη Τακτική Γενική Συνέλευση της 28/7/2016 της  εταιρείας “ΕΛΙΚΏΝΑΣ -ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α” και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή αυτού.
13.    Χορήγηση παραγωγικής άδειας για λαϊκή αγορά στον  Σανδάλη Λουκά του Γεωργίου.
14.    Προγραμματισμός για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων πολιούχων Προφήτη Ηλία (19/7) και Αγίας Παρασκευής (25/7) στην Τ.Κ. Κορώνειας και διάθεση πίστωσης
15.    Εγκριση γενομένων δαπανών που αφορούν τις δαπάνες πραγματοποίησης Συναυλίας Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς.
16.    Έγκριση γενομένων δαπανών που αφορούν στη δαπάνη διοργάνωσης εκδήλωσης μνήμης για το Ολοκαύτωμα στο Καλάμι
17.    Έγκριση γενομένων δαπανών που αφορούν στις δαπάνες για την πραγματοποίηση του 35ου Φεστιβάλ Δημοτικού Τραγουδιού στον Ελικώνα


                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                      
                                                       Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ