Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Λίφτινγκ στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αλίαρτο

Νέος ασφαλτοτάπητας στη Λεωφόρο Αθηνών,στο πλαίσιο βελτίωσης του οδοστρώματος, όπου κρίνεται απαραίτητο, εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσιάζουν αλλά και της παλαιότητας της ασφάλτου αποφασίστηκε σε συνάντηση της αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά με τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εργασίες θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017.
Στη συνάντηση που πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά και  ο Δήμαρχος Αλιάρτου, συμφώνησαν μέσω του  έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς – Λαμίας», να κατασκευασθεί νέος ασφαλτοτάπητας στο τμήμα της ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς εντός του σχεδίου πόλης Αλιάρτου.

Επίσης, να εξεταστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η δυνατότητα τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών στο ίδιο τμήμα της ΠΕΟ Θήβας – Λιβαδειάς.

«Συνεχίζουμε, με έργα που σκοπό έχουν  τη βελτίωση της κατάστασης των δρόμων μας και  την ασφάλεια των οδηγών που κινούνται στη Βοιωτία. Για εμάς το οδικό δίκτυο αποτελεί προτεραιότητα και δε θα σταματήσουμε να υλοποιούμε έργα που το καθιστούν ασφαλές και προσβάσιμο για όλους τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.



2 σχόλια:

  1. ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 17 ΛΕΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ; ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕΠΙΜΤΟΝΤΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΗΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΤΟ 16 Η ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 17; ΟΠΟΤΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 17 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ