Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι πλαστικοποιήσεις γηπέδων Μπάσκετ σε Νεοχώρι και Λεοντάρι

Πλαστικοποίηση Γηπέδ ων  Μπάσκετ στο Νεοχώρι και στο Λεοντάρι
Ολοκληρώθηκαν οι  πλαστικοποιήσεις των γηπέδων  Μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Λεονταρίου και στο κλειστό Σχολείο Νεοχωρίου της Δ.Ε. Θεσπιών του Δήμου μας.
 Οι εργασίες περιλαμβάνονται στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα φροντίδας και ανακαίνισης των γηπέδων και χώρων που συναθροίζονται παιδιά, όπως παιδικές χαρές, γήπεδα μπάσκετ, αυλές σχολείων και εκπονείται από ίδιους πόρους του Δήμου.
 Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν αναγκαίες από τη Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της υποχρέωσής της να παράσχει στη νέα γενιά ασφαλείς και όμορφους χώρους άθλησης και αναψυχής.
Εντός των επόμενων ημερών ολοκληρώνονται και οι εργασίες ανακαίνισης του κτηρίου και της περίφραξης του αύλειου χώρου  του Σχολείου του Νεοχωρίου (που σημειωτέον δε λειτουργεί),ώστε ο χώρος να είναι όμορφος και απολύτως ασφαλής για τους χρήστες του.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης


17 σχόλια:

  1. Πολύ καλό μπράβο. Όχι μόνο Θεσπιες και Αλίαρτο. Με τέτοιες ενέργειες η Δημοτική αρχή δείχνει ενδιαφέρον και για τα παιδιά των μικρών κοινοτήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχηγάκο ξεπερασες τη ρουλα κορομιλα στα μπραβο σοβαρεψου

      Διαγραφή
    2. Εισαι ψυχακιας τελικα!Δεν εξηγειται αλλιως!

      Διαγραφή
  2. Ενα μεγαλο ψεμα ειναι.....το γηπεδο στο νεοχωρι εχει λακουβες και αυτο μονο πλαστικοποιησει δεν ειναι..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ 5*5 (ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ) ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΞΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΛΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΔΗ......ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΕΡΓΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε δεν πατε καλα.σοβαρευτειται λιγο και απολαυστε το γηπεδακι σας. Ελατε και απο θηβα μερια να δειτε χαλια.

      Διαγραφή
    2. Εσυ να σοβαρευτεις .....ελα να το δεις κ μονος σου οτι αυτο μονο εργο δεν ειναι!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΔΟΣΔΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

      Διαγραφή
    3. 11.54 εισαι αρρωστος και εμμονικος.προσεξε το.

      Διαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ....... ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι 45 ετων...οικογενειαρχης με 3 παιδια και δημοτης Αλιάρτου. Λυπαμαι πολυ για την ως εδω καταληξη του δημου. Λυπαμαι πολυ για τον σχολιαστη αντιδημαρχο για το υφος του και τις ντροπιαστικές επιθεσεις σε δημότες.

    Λυπαμαι πολυ που στηριξα στις εκλογες αυτην την δημοτικη αρχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος!!!!

      Διαγραφή
    2. Αν εισαι 45 χρονων και εχεις και τρια παιδια να τα μαθεις να εχουν αξιοπρεπεια και να μην κατηγορουν χωρις αποδειξεις,οπως κανεις εσυ. Επισης να τα μαθεις να ειναι ρεαλιστες και να τους διδαξεις οτι στα δυσκολα χρονια προσαρμοζουμε τις απαιτησεις μας και ζουμε με λιγοτερα για να υπαρχει τροπος να εχουν ολα τα παιδια εστω αυτα που απολαμβανουν τα δικα σου.
      Αν εισαι 45 χρονων πραγματι και εχεις τρια παιδια να ευχεσαι να ειναι καλα και να μην τα γεμιζεις μισος. Αν δεν γινονται απο τους αλλους ολα οπως τα θελεις εσυ μην τρελενεσαι,σκεψου απλα
      Οτι και εσυ τα δικα σου θεματα δεν τα τακτοποιεις οπως θελουν οι αλλοι.
      Αν εισαι πραγματι 45 χρονων και εχεις τρια παιδια,παρτα και πηγαινετα μια βολτα σε αυτο το γηπεδακι,δειξε τους και τη λακουβα που λες και εξηγησε τους οτι ειναι καλλιτερα απο πριν,πες τους οτι δεν πρεπει να το χαλασουν και οτι δεν πρεπει να ριχνουν τα σκουπιδια οπου να ναι.πες τους επισης οτι αλλα παιδια δεν εχουν ουτε συτο. Δωσε τους δηλαδη θετικο τροπο σκεψης που θα τους χρειαστει στη ζωη τους περισσοτερο απο τη μιζερια που βγαζεις εσυ.
      Αν εχεις τρια παιδια και εισαι 45 χρονων φυσικα και δικαιουσαι να μετανοιωνεις για την ψηφο σου,αλλα νομιζω ππφιλε μου οτι μονο στην τουρκια του ερντογαν χρειαζονται δηλωσεις δημοσιας μετανοιας.εδω οχι.εκτος αν ....εχεις καποιους αλλους λογους.
      Αν εισαι πραγματι 45 χρονων και εχεις και τρια παιδια σου ευχομαι να τα εκατοστησεις και να τα χαιρεσαι. Επισης σου ευχομαι να μη σε πιανει στο στομα του ο καθε μαλακας που κρυβεται στην ανωνυμια.
      Αν εισαι πραγματι 45 χρονων και με τρια παιδια να βγεις επωνυμα και να πεις την αποψη σου. Θα σε θαυμασουν τα παιδια σου,θα εισαι το παραδειγμα τους .
      Αν εισαι 45 χρονων και με τρια παιδια,μαθε οτι αυτοι που εχεις στοχοποιησει,εχουν δουλεια να κανουν. Αυτη που δεν μπορεις να δεις εσυ,γιατι στα 45 υπαρχουν και προβληματα ορασης.
      Τελος αν πραγματι εισαι 45 και με τρια παιδια σου ευχομαι να τα εκατοστησεις.

      Και επειδη οτι και να σου πω εσυ εχεις αποφασισει ποιος ειμαι απλα σου λεω οτι τα τρια παιδια σου (αν εχεις) δικαιουνται πιο λογικο πατερα.

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ .....ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ....... ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.... ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ......!!!

      Διαγραφή
    4. Τουλαχιστον τρεις φορες ξεχαρμανιασες. Ξαναδοκιμασε

      Διαγραφή
  5. Φίλε μου πόσα θέλεις να μας τρελάνεις; Δηλαδή υπήρχε ένα γήπεδο στο Σχολείο Νεοχωρίου το ανάπλασαν και το γέμισαν με λακούβες; Αστα τα λίγα παιδίά να παιξουν το καλοκαίρι να το ευχαριστηθούν. Ούτε Σχολείο δεν λειτουργεί και λες στο παιδί σου, συγνωμη στα 3 παιδιά σου, αυτές τις συμβουλές; Στο χώρο του Σχολείου πριν έπαιζαν μπάσκετ και τώρα δεν μπορούν να παίξουν; Εντάξει η Δημοτική αρχή είναι όπως την λες εσύ, οι προυγούμενοι στο χωριό πόσες παρεμβάσεις έκαναν και τι βελτίωσαν στον τομέα των παιδιών γενικότερα. Για μένα άλλο θέμα έχει ο ανώνυμος κύριος. Δεν γουστάρει συγκεκριμένους απο την Δημοτική Αρχή και σίγουρα θα ήθελε να είναι κάποιοι άλλοι. Δικαίωμά του. Όχι όμως κακοήθειες για καθαρά προσωπικούς λόγους. Στους δύσκολους καιρούς πραγματικά σας περίμενα πολύ πολύ χειρότερους, βλεποντας και τους γειτονικούς Δήμους.Κώστα κράτα γερά είσαι Δυνατός και μάλιστα υπαρχηγός και σε όλο τον Πρωην Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπηρχε ενα γηπεδο με ασφαλτο και λακουβες..τωρα υπαρχει ενα γηπεδο που βαφτηκε με κατι σαν πλαστικο (το οποιο ειδη ξεκινησε και φευγει) και η λακουβες ειναι στην θεση τους.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑΠΗΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ.....ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ....ΑΠΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ 5*5..........

      Διαγραφή
    2. Να δώσουμε αύριο ραντεβού στο γήπεδο θέλεις; Ότι πιο δίκαιο και δημοκρατικό. Δεν έχω ξαναγράψει. Αν συμφωνείς χωρίς καμία υστεροβουλία εγώ θα έρθω να συζητήσουμε. Ότι θέλεις. Μπορεί να έχεις και δίκιο. Μόνο γράψε τι ωρα θέλεις μετά τις 18:00 . Θα ειμαι εκεί έχω μάθει να λέω αλήθειες παρακολουθώ. Φέρε και ίσως διευκολύνει και τον Περμισσο. Νομιζω θα βοηθησει να δωθυν και εξηγησεις. Νομιζω οτι ο διαλογος δινει λυσεις. Ήμουν εκεί στο σούρουπο και είχε πέντε παιδιά του χωριού επισκέπτες από Κοζάνη και Αθήνα. Νομίζω θα βοηθήσει καληνύχτα .

      Διαγραφή
  6. αφού ούτε μπάσκετ μπορείτε να παίξεται ούτε ποδοσφαιρο, λόγω λακουβων, κάντε αγώνες εντούρο ή μοτοκρόσ. αμάν ποια!!!
    επίτηδες τις άφησαν τις λακούβες για να πιάνουν νερό να πίνουν τα δύστυχα πτηνά. και αυτό σας πείραξε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ