Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Το Αδιαχώρητο το Σαββατοκύριακο στην Άσκρη-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Παράδοση, Χορός, Διασκέδαση, Παρέα, Πολιτισμός, Σύλλογοι, Κρασί, Γιορτή, όλα αυτά στην Άσκρη.
“Αγκάλιασε” ο   κόσμος το διήμερο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στην Άσκρη,το Σαββατοκύριακο,στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στη Γιορτή κρασιού.
Φέτος,το διήμερο στην Άσκρη ήταν   ξεχωριστό, καθώς υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου, πέραν του αναμενόμενου, που άφησε ικανοποιημένους τους διοργανωτές, στην προκειμένη περίπτωση τον Σύλλογο Γυναικών Άσκρης.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην πλατεία της Άσκρης,στην εκδήλωση χόρεψαν τα χορευτικά των Βαγίων,Μαυρομματίου,Θεσπιών,Υψηλάντη,του Συλλόγου Ποντίων Λιβαδειάς ο "Ευκλείδης" και τα χορευτικά της Άσκρης.

Αναμφισβήτητα  η Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη, έχει γίνει πλέον θεσμός στη Βοιωτία. Μια γιορτή που ο κόσμος την αγαπάει και τη στηρίζει. Έτσι και φέτος έδωσε δυναμικό παρόν.Ομιλίες,ντόπιο κρασί,μουσταλευριές,μουστοκούλουρα ,η μουσική υπέροχη από την ορχήστρα του Καρποδίνη. Στις εκδηλώσεις   παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι,ο βουλευτής κ.Μπασιάκος και ο πρόεδρος της Τ.Κ.Άσκρης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης ευχαριστεί όσους συνέβαλαν για την επιτυχία των εκδηλώσεων,τους χορηγούς, όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όπως είπε και ο Δήμαρχος Καλά Κρασιά και του χρόνου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. Γυναικών Άσκρης για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων,με τις  δραστηριότητές  τους κέρδισαν την αγάπη,  τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη του κόσμου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΔΩ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ