Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Με Δήμο Αναστασιάδη η Λευκή Νύχτα στη Λιβαδειά



Αξιότιμοι Συνάδελφοι,
Φίλες και Φίλοι,

Θεωρούμε δεδομένο ότι όλες οι δράσεις του Δ.Σ. δεν θα είχαν επιτυχία εάν δεν στηριζόμαστε στην καθημερινή επαφή και ανταλλαγή ιδεών και αποφάσεων με όλα τα μέλη μας. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν εάν δεν πίστευαν στην προσπάθεια μας δίνοντας οικονομική στήριξη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Η τρίτη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας στη Λιβαδειά που αποτελεί πλέον θεσμό το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου 2016 είναι η δική μας απάντηση στο δυσμενές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον και στο καταναλωτικό κοινό που, με την αμέριστη συμπαράσταση του, μας επιτρέπει να επιχειρούμε και να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Μία γιορτή του Λιβαδείτικου εμπορίου που, χωρίς διαπραγματεύσεις, θέλει να ανταποδώσει στον καταναλωτή, την εμπιστοσύνη του στην τοπική αγορά.
Ένας θεσμός, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και η Αντιπεριφερειάρχης κα. Φανή Παπαθωμά, συμβάλλοντας ενεργά στην θεσμική και οικονομική θωράκισή του. Την ευχαριστούμε.
Κοντά μας ο Δήμος Λεβαδέων και η Δήμαρχος, κα Γιώτα Πούλου, τους οποίους  επίσης ευχαριστούμε. Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Πρόεδρό του και επίτιμο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτη Αγνιάδη ,που πάντα, ακούραστα και αγόγγυστα, στέκεται στο πλευρό μας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ