Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για την διεξαγωγή των Δημοτικών συμβουλίων

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει ως μεθόδευση και εσκεμμένη ενέργεια την διεξαγωγή των Δημοτικών συμβουλίων στην αρχή της εβδομάδας (Δευτέρα η Τρίτη) με αποτέλεσμα να μεσολαβούν δυο αργίες! Σάββατο-Κυριακή:
Αυτό μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην άσκηση των καθηκόντων μας γιατί δεν έχουμε τον χρόνο να αντλήσουμε τις πληροφορίες   που χρειαζόμαστε από τις υπηρεσίες προκειμένου να γνωρίζουμε πως θα αποφύγουμε τις παγίδες που ενδεχομένως υπάρχουν  για να ψηφίσουμε σωστά.
Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα όπως ο προϋπολογισμός, διάθεση πιστώσεων έργα κλπ.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας και την αποχώρησή μας  ακόμα και από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Για τον λόγο αυτόν η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.                                                                                                           
Για παράδειγμα: Με αφορμή το ΔΣ για το οποίο έχει εκδοθεί πρόσκληση προς τους δημοτικούς συμβούλους και αφορά την 15η ειδική συνεδρίαση και τον προϋπολογισμό καθώς και την 16η που αφορά πολλά και σοβαρά θέματα και διεξάγονται την τρίτη 29/11/2016 μας έστειλαν τις προσκλήσεις περίπου στις 13:30 την παρασκευή, επίσης με πήραν τηλέφωνο στις 14:30 περίπου να προσέλθω  στο δημοτικό κατάστημα να παραλάβω τον φάκελο με τις εισηγήσεις πράγμα που μου ήταν αδύνατον γιατί ούτε γνώριζα για το πότε θα διεξαχθεί ΔΣ αλλά και για τον λόγο ότι ήμουν εκτός Αλιάρτου αλλά και να μπορούσα από που θα ενημερωνόμουν αφού οι υπηρεσίες κλείνουν στις 15:00 και πάμε σε Σαββατοκύριακο; Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κάνεις; Απλή σύμπτωση; Η εσκεμμένη ενέργεια ; Τι φοβάστε Κύριοι;
Για την Λ.Σ.  Σαγάνας  Φίλιππος.

7 σχόλια:

  1. δηλαδη τώρα είσαι αμελετητος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τον παει καποιος ανθρωπος τον Σαγανα σε ενα γιατρο ολα του φταινε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μου φίλιπα.διάβασα το γράμμα σου και συγκινήθηκα με αυτά που περνάς γιατί τα περασα και εγώ. πέρισυ που ήμουνα στην πέμπτη δημοτικού,η μαμά μου με εβαζε το σαβατοκύριακο να κάνω επαναληψη σε όλα τα μαθήματα.το σαβατοκύριακο όμως και το σχολείο και η δασκαλα που έρχεται στο σπίτι δε δουλεύουν και εγώ κόλαγα και δεν ήξερα τι να κάνω. επίσης το σαβατοκύριακο ήθελα να παίξω ρε γαμώτο και όχι να διαβάζω. συνέχεια γκρίνιαζα με τη μαμά και πάντα τις έτρωγα. τότε αποφάσισα να βρω μια λύση και ρωτώντας μου είπαν ότι μπορώ να διαβάζω γρήγορα όσα καταλαβαίνω και να σημειώνω σε ένα χαρτί αυτά που δεν καταλάβαινα και τη δευτέρα ή την τρίτη που θα δω τη δασκάλα να μου τα εξηγεί. σου λέω φίλε φίλιπα ότι το έκανα και σώθηκα. κατάλαβα ότι τα πραγματα είναι πολύ εύκολα. μόνο όταν ήθελα να κοροιδέψω τη μαμα για να μου πάρει κανένα δώρο τα έκανα δύσκολα. λοιπον φίλε μετά από αυτό και τις επαναλήψεις έκανα και είχα χρόνο να παίξω ποδόσφαιρο στο 5χ5 που τώρα μας έφτιαξε ο δήμος στη γειτονιά μας. και επειδή με πλήγωσες με αυτά που έγραψες σου λέω καντο και συ. διαβασε όσα καταλαβαίνεις και σημείωσε τις απορίες να τις πεις στη δασκάλα τη δευτέρα ή την τρίτη. όταν τελειώσεις σε περιμένω στο γηπεδάκι της γειτονιάς μου να παίξουμε ή αν θέλεις να έρθω σε αυτό που εφτιαξε ο δήμος στη δική σου γειτονιά. τίποτα δεν είναι δύσκολο για τα σημερινά παιδιά.

    Γιαννάκης έκτη δημοτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φοστήρα Γιαννάκη είναι δυνατόν να σε έβαζε η μαμά σου να έκανες επανάληψη σε όλα τα μαθήματα το Σαββατοκύριακο και αφού τα ξαναδιάβαζες λοιπόν όλα τα μαθήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο είχες και απορίες που πηγαινες στη δασκάλα σου για να σου τα ξαναεξηγήσει.
    Μπράβο στο Γιαννάκη το ΣΤΟΚΟ που έχει και άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσεις κ.Σαγανα δν ξερετε πως ειναι περιοδος προυπολογισμου κ το θεμα αυτο θα ειναι σιγουρα σε καποιο απ τα επομενα ΔΣ;;;;;; Περιμενετε την προσκληση για να αγγιξετε το θεμα;

    Ειχα την εντυπωση πως μια σωστη αντιπ/ση διαφωνει γονιμα με στοχο το συμφερον του πολιτη!Τωρα βλεπω την δικη μας αντιπ/ση να ψαχνει δαχτυλο να κρυφτει!

    Α,ρε Γιαννακη...τζαμπα οι συμβουλες σου! Την επομενη φορα καλεσε τν Φιλιππα στο μαθημα της αγωγης του πολιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΧΕΤΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 45 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΗΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 75 ΩΣ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ; ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΞ΄ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ