Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Για αδιαφανείς διαδικασίες πρόσληψης εργαζομένων καταγγέλει την Δήμαρχο Λεβαδέων η αντιπολίτευση

Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της αδιαφανούς διαδικασίας πρόσληψης εργαζομένων στην ΚΕΔΗΛ για την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα στη Λιβαδειά.Προτείναμε και προειδοποιήσαμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στο Συμβούλιο της ΚΕΔΗΛ για τήρηση της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.
Εισηγηθήκαμε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η διαδικασία πρόσληψης για να προστατευθεί το κύρος της, στην τόσο ευαίσθητη και κρίσιμη εποχή που περνά ο τόπος και μαστίζεται η χώρα από την ανεργία των νέων.
Δυστυχώς, η Δήμαρχος κ. Γιώτα Πούλου και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ κ. Αθανάσιος Αλεστάς, υποτιμώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας κατά τρόπο παράνομο και πολιτικά ανήθικο με αδιαφανείς, παράνομες διαδικασίες, επέλεξαν να «παίξουν» στην κυριολεξία με την αγωνία δεκάδων συμπολιτών για εξεύρεση εργασίας.
Χωρίς να έχει αποφασισθεί νόμιμη διαδικασία πρόσληψης από το αρμόδιο Συμβούλιο της ΚΕΔΗΛ.
Χωρίς να έχει δικαίωμα και εξουσιοδότηση η Δήμαρχος, κατά παράβαση των αρμοδιοτήτων της, εκτός των άλλων κάλεσε επιλεκτικά σε συνεντεύξεις και αξιολόγηση πρόσωπα, υπονομεύοντας το κύρος του Δήμου Λεβαδέων, ανοίγοντας στην κυριολεξία τον «ασκό του Αιόλου» που θα επιφέρει με μαθηματική ακρίβεια άπειρα προβλήματα στο Δήμο Λεβαδέων, στην ΚΕΔΗΛ και στο ίδιο το πρόγραμμα φιλοξενίας από αυτές τις απαράδεκτες και παράνομες ενέργειες.
Η παρανομία, η  αδιαφάνεια, οι μεθοδεύσεις, η προσβολή του ιερού δικαιώματος των ανέργων για ισότιμη, νόμιμη και αξιοκρατική αντιμετώπιση εκ μέρους της ΚΕΔΗΛ δεν θα επιτρέψουμε να περάσει.
Η νομιμότητα, η διαφάνεια, ο σεβασμός στο δικαίωμα του νέου – ανέργου για αξιοκρατική αντιμετώπιση θα προστατευθεί με κάθε νόμιμο τρόπο.

Λιβαδειά 3-11-2016
Οι δημοτικοί συνδυασμοί


Αριστείδης Ρούσσαρης
Αλέξανδρος Μητάς
Σπυρίδων Γκικόπουλος
Κων/νος Σωτηρόπουλος
Παναγιώτης Δελής    
       Γεώργιος Ζιώγας
        Γεώργιος Σκλάβος
        Λουκάς Παπαϊωάννου    
        Θεόδωρος Θεοδώρου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ